صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
شروع فینال زنان ویمبلدون 2 بعد از ظهر به وقت محلی و5:30 عصر به وقت تهران

ویلیامز در کمین ششمین قهرمانی ویمبلدون

اما امروز مهمترین روز ویمبلدون در بخش زنان به حساب می آید جایی که سرنا ویلیامز برای کسب شمشین قهرمانی ویمبلدون به مصاف گابرینیه موگرونز می‌رود. این هجدهمین حضور ویلیامز در ویمبلدون از سال 1998 تا کنون است.
کد خبر: ۵۱۶۲۱۹
| |
4400 بازدید
به گزارش تابناک؛ عصر روز گذشته در یازدهمین روز مسابقات ویمبلدون  و در مرحله نیمه نهایی دونفره مردان دو مسابقه حساس برگزار شد, ابتدا نواک جکوویچ در مقابل ریشارد کاسکه به میدان رفت و توانست این حریف فرانسوی خود را  در 3 ست با نتایج  7–6(7–2), 6–4, 6–4 شکست داده و برای پنجمین بار به فینال این مسابقات راه یابد. پس از مسابقه جکوویچ حساس ترین مسابقه روز یعنی نبرد بیست و چهارم اندی ماری در برابر راجر فدرر سویسی آغاز شد. با وجود اینکه اندی ماری از حضور هوادارن بیشمار هواداران در زمین اصلی سود می‌برد، در نهایت با نتیجه 7–5, 7–5, 6–4 در سه ست مغلوب فدرر شد و فدرر را برای نهمین بار به فینال ویمبلدون رساند.

ویلیامز در برار ششمین قهرمانی ویمبلدون
اما امروز مهمترین روز ویمبلدون در بخش زنان به حساب می آید جایی که سرنا ویلیامز برای کسب شمشین قهرمانی ویمبلدون به مصاف گابرینیه موگرونز می‌رود. این هجدهمین حضور ویلیامز در ویمبلدون از سال 1998 تاکنون است، تنیسور شماره یک زنان آخرین بار در سال 2012 موفق به کسب عنوان قهرمانی این مسابقات شده بود و در مجموع تا کنون 5 بار عنوان بهترین تنیسور زن ویمبلدون را به دست آورده است .  
ویلیامز در برار ششمین قهرمانی ویمبلدون

موگرونز تا قبل از این هیچ گاه به فینال ویمبلدون راه نیافته بود، این تنیسور 21 ساله  سومین حضورش را در ویمبلدون سپری می‌کند. با نگاهی به کارنامه ویلیامز و موگرونز  و با توجه به امادگی ویلیامز  ظاهرا او  برای شکست موگرونز احتمالا کار سختی را در پیش نخواهد داشت. اما موگرونز هم  حریف آسانی برای ویلیامز نخواهد بود؛ چراکه تا کنون این دو بازیکن سه بار در مقابل هم در سال های گذشته به میادن رفته اند.

ویلیامز در برار ششمین قهرمانی ویمبلدون
 دو بار در سال 2014 و یک بار هم در سال 2013، که سهم برد ویلیامز دو بار و سهم   موگرونز یک بار بوده است، ویلیامز در دور دوم رولند گاروس فرانسه سال 2014 با نتیجه  6-2, 6-2.  و دور دوم مسابقات تنیس آزاد استرالیا 1013 با نتیجه  6-2, 6-0  موگرونز را شکست داده است و تنها برد موگرونز مربوط می شود به دور چهارم تنیس آزاد استرالیا در سال 2014 که موفق شد با نتیجه  2-6, 6-3, 6-2   بهترین تنیسوز زن جهان را از پیش رو بردارد. 

در ادامه کارنامه این دو بازیکن در ویمبلدون امسال  و سپس دیگر مسابقات مهم امروز را مشاهده می‌کنید.

ویلیامز در کمین ششمین قهرمانی ویمبلدون

ویلیامز در کمین ششمین قهرمانی ویمبلدون



ویلیامز در برار ششمین قهرمانی ویمبلدون
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟