صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

رياض المالکی اسناد جنايات جنگی اسرائيل را به لاهه می‌دهد

سازمان ملل اعلام کرده است در این جنگ 2250 نفر فلسطینی در غزه کشته شدند که نزدیک به 1500 نفر از آنها را غیرنظامیان تشکیل می دهند. در این جنگ، 67 نظامی اسرائیلی نیز کشته شدند.
کد خبر: ۵۱۱۶۵۷
| |
1480 بازدید
گزارش های رسانه ای روز چهارشنبه نشان می دهد ریاض المالکی وزیر امور خارجه تشکیلات خودگردان فلسطین اسناد مربوط به جنایات جنگی رژیم صهیونیستی علیه مردم فلسطین در جنگ غزه را به دیوان بین المللی کیفری ارائه می کند.

به گزارش خبرگزاری اسپوتنیک روسیه، روزنامه گاردین انگلیس گزارش داد مالکی این اسناد را روز پنجشنبه ارائه خواهد کرد.

روز دوشنبه نیز کمیته مستقل تحقیقات سازمان ملل گزارشی را درباره جنگ سال 2014 غزه منتشر کرد که نشان می دهد اقدامات نظامیان اسرائیل در حمله به مناطق مختلف غزه احتمالا شامل تعریف جنایت جنگی می شود.

سازمان ملل اعلام کرده است در این جنگ 2250 نفر فلسطینی در غزه کشته شدند که نزدیک به 1500 نفر از آنها را غیرنظامیان تشکیل می دهند. در این جنگ، 67 نظامی اسرائیلی نیز کشته شدند.

تشکیلات خودگردان فلسطین روز اول آوریل امسال رسما به عضویت دیوان بین المللی کیفری درآمد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟