صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

۱۷ کشته در پی قحطی در پایتخت داعش

در شهر موصل مردم با کمبود شدید مواد غذایی مواجه هستند و دستکم 17 نفر بر اثر گرسنگی جان خود را از دست داده‌اند.
کد خبر: ۵۱۰۶۰۹
| |
11902 بازدید

منابع رسانه ای در عراق خبر داده‌اند که در شهر موصل مردم با کمبود شدید مواد غذایی مواجه هستند و دستکم 17 نفر بر اثر گرسنگی جان خود را از دست داده‌اند.

به گزارش فارس به نقل از البغدادیه، منابع رسانه ای در عراق خبر داده‌اند که در شهر موصل مردم با کمبود شدید مواد غذایی مواجه هستند و دستکم 17 نفر بر اثر گرسنگی در بیمارستان جمهوریه این شهر جان خود را از دست داده‌اند.

براساس این گزارش، گرسنگی و سوء تغذیه تعداد زیادی از مردم به ویژه کودکان را راهی مراکز درمانی در موصل کرده است و دولت خلیفه خودخوانده داعش در تامین مایحتاج مردم دومین شهر بزرگ عراق ناتوان مانده است.

شهر موصل بیشتر از یکسال است که با خیانت شخصیت‌های سیاسی مخالف دولت بغداد و همکاری سران ارتش عراق در کنترل داعش قرار گرفته و مردم این شهر اکنون با شرایط وحشتناکی مواجه هستند.

ابوبکر البغدادی سرکرده تروریست‌های داعشی چندی پس از تسلط بر شهر موصل داعیه دار خلافت اسلامی در این شهر و قلمرو تروریست‌ها در حد فاصل مناطق مرزی میان عراق و سوریه شد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟