صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

زلاتان، 99.9 درصد در اینتر می‌ماند

کد خبر: ۵۰۰۶۴
| |
1494 بازدید

ژوزه مورینیو پس از آن که گفت به احتمال 99.9 درصد در اینتر می‌ماند با پیشنهاد تمدید قرارداد و افزایش دستمزد روبرو شد. حالا این تاکتیک از سوی زلاتان ایبراهیموویچ و مینو رایولا مدیر برنامه‌های او در پیش گرفته شده.

به گزارش گل، رایولا می‌گوید: «زلاتان به احتمال 99.9 درصد در اینتر می‌ماند. با توجه به موفقیت‌های مالی و قراردادی کسب شده از سوی مورینیو، من هم همان درصد او را ذکر می‌کنم. این عدد برای مورینیو شانس آورد. زلاتان همیشه از حضور در باشگاه اینتر راضی بوده، ولی به هر حال حذف از لیگ قهرمانان برای او تلخ بود. دوباره از تاکتیک 99 درصد استفاده می‌کنم چون از نظر اقتصادی خوب جواب می‌دهد.»

زلاتان با حقوقی تقریبا برابر با 12 میلیون یورو در سال، زلاتان یکی از پردرآمدترین بازیکنان دنیا است و سخت بتوان تصور کرد ماسیمو موراتی دستمزد او را افزایش دهد، کاری که با حقوق مورینیو انجام داد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟