صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

عذرخواهی اوباما بخاطر کشته شدن 2گروگان

رئیس جمهور آمریکا از کشته شدن دو شهروند غربی در حمله پهپادهای این کشور به پاکستان معذرت خوهی کرد.
کد خبر: ۴۹۴۳۴۵
| |
4737 بازدید
رئیس جمهور آمریکا از کشته شدن دو شهروند غربی در حمله پهپادهای این کشور به پاکستان معذرت خوهی کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، «باراک اوباما» ا در یک سخنرانی تلویزیونی بابت کشته‌شدن دو گروگان غربی در مرز افعانستان و پاکستان عذرخواهی کرد. این دو نفر در اوایل سال جاری میلادی در حمله یک هواپیمای بی‌سرنشین آمریکایی کشته شدند.

در حمله هوایی یک پهپاد آمریکایی به منطقه مرزی پاکستان در ماه ژانویه سال جاری یک شهروند آمریکایی به نام «ورن واین‌استاین» و یک شهروند ایتالیایی به نام «جووانی لوپورتو» کشته شده‌اند.

اوباما در ین رابطه گفت: دولت آمریکا از این واقعه خواهد آموخت و تلاش خواهد کرد که در آینده حتی‌الامکان از این گونه اتفاقات جلوگیری کند.

رئیس جمهور ایالات متحده ضمن ابراز همدردی با خانواده گروگان‌های کشته‌شده مسئولیت این حادثه را شخصا به عهده گرفت. او در عین حال تاکید کرد که در مناطق جنگی اشتباهات مرگبار امکان‌پذیر است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟