صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

كنار مرکز گردشگری گاوداری مي‌سازند

حدود 700 متریِ کاروانسرای تاریخی پاسنگان، مجوز راه‌اندازی یک گاوداری جدید را داده‌اند، کمی دورتر از سه مرغداری و در چند قدمی مرکز پذیرایی و گردشگری «پاسنگان» در استان قم!
کد خبر: ۴۹۱۸۲۲
| |
5094 بازدید
حدود 700 متریِ کاروانسرای تاریخی پاسنگان، مجوز راه‌اندازی یک گاوداری جدید را داده‌اند، کمی دورتر از سه مرغداری و در چند قدمی مرکز پذیرایی و گردشگری «پاسنگان» در استان قم!

به گزارش ایسنا، از حدود 10 سال پیش که کاروانسرای پاسنگان را به شرکت گردشگری پاسنگان سپردند تا پس از 30 سال بهره‌برداری بار دیگر به میراث فرهنگی سپرده شود، تاکنون علاوه بر مرغداری‌هایی که در طول هر 10 سال یک مرکز پرورش دام و طیور راه‌اندازی شده، حالا راه برای گاوداری‌ها هم باز شده است. به این ترتیب حالا پاسنگان به جای منطقه نمونه گردشگری به منطقه نمونه دامداری بدل می‌شود.

از سوی دیگر در نزدیکی کاروانسرا علاوه‌بر چاله‌ای که برای رسوب باتری‌های منقضی استفاده می‌شود، چاهی هم برای سوزاندن زغال‌ها ایجاد کرده‌اند که معمولا از آن دود بلند می‌شود و در این وضعیت مشخص نیست چگونه می‌توان گردشگر به این منطقه آورد؟

سعید ابراهیم‌پور، سرمایه‌گذار این بنای تاریخی، می‌گوید: اگر وضعیت کنونی ادامه داشته باشد،‌ چشم روی هزینه‌هایی که در طول 10 سال گذشته برای این بنای تاریخی کرده‌ام می‌بندم و 20 سال دیگر عمرم را نجات می‌دهم، هر چند براساس قرارداد زمان بهره‌برداری از این بنا را به مدت 30 سال گرفته‌ام اما اکنون که 10 سال از این کار می‌گذرد با این وضعیت مواجه شده‌ام بهتر است که 20 سال دیگر عمرم را نجات دهم.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟