صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

مسنجر لايو براي ايرانيان مسدود شد

مسنجر لايو ويندوز مايكروسافت چندان در ميان ايرانيان پرطرفدار نيست و بيشتر كاربران اينترنت در داخل كشور از سرويس مسنجر شركت ياهو استفاده مي‌كنند.
کد خبر: ۴۹۰۵۵
| |
10829 بازدید

شركت مايكروسافت در اقدامي خصمانه بر ضد ايران و به بهانه رعايت قانون تحريم‌هاي آمريكا بر ضد كشورمان، دسترسي به سرويس مسنجر لايو ويندوز را براي ايرانيان داخل كشور مسدود كرد.

به گزارش فارس، از اين پس شهروندان ايران، سودان، كره شمالي، كوبا و سوريه قادر به استفاده از مسنجر مذكور نيستند.
اين در حالي است كه مسنجر لايو ويندوز مايكروسافت چندان در ميان ايرانيان پرطرفدار نيست و بيشتر كاربران اينترنت در داخل كشور از سرويس مسنجر شركت ياهو استفاده مي‌كنند.

مايكروسافت در حالي دست به اين اقدام زده كه دلايل اعمال اين تحريم‌ها از سوي آمريكا بر ضد كشورهاي مختلف متفاوت بوده و برخي از اين تحريم‌ها هم بسيار قديمي است و هم‌اكنون حتي از سوي خود آمريكايي‌ها هم جدي گرفته نمي‌شود. از سوي ديگر مشخص نيست تبادل پيام از طريق مسنجر چگونه موجب نقض قانون تحريم‌هاي آمريكا مي‌شود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۰۲ - ۱۳۸۸/۰۳/۰۲
مسنجر لایو دقیقا 1 ساله که ایران و ... تحریم کرده و باید برای انلاین شدن کشوری به جز ایران رو انتخاب کنیم
ناشناس
|
Romania
|
۱۹:۱۲ - ۱۳۸۸/۰۳/۰۲
ای کاش یاهو هم مسنجر خود را قطع می کرد تا خیال خانواده ها راحت شود
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۱۳ - ۱۳۸۸/۰۳/۰۲
بیچاره کاربران که از دو طرف فیلتر می شوند
ناشناس
|
Canada
|
۱۹:۲۲ - ۱۳۸۸/۰۳/۰۲
ا من یک سری زیادی از دوستام ومشتریام تو msn هستن ضمنانا با yahoo هم میتونستی چت کنی خبر بدی بود
ناشناس
|
United States
|
۱۹:۲۷ - ۱۳۸۸/۰۳/۰۲
آخه نا سلامتی مایکروسافت هم یه شرکت آمریکایی است. هی بگین مرگ بر آمریکا بعد انتظار محبت هم داشته باشین. ایشالا یاهو و گوگل و ... هم که آمریکایی هستن همین کارو می کنن تا بریم سماق بمکیم.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۳۹ - ۱۳۸۸/۰۳/۰۲
به عنوان یک متخصص کامپیوتر خدمتتون عرض می کنم :
1- خیلی وقت هست فیلتر هست. اما اگر اسم کشورتون رو تغییر بدید به یک کشور غیر تحریمی مشکلی نخواهد بود.
2- اتفاقا مایکروسافت نسبت به خیلی از سایت های دیگه کمترین فیلترینگ رو برای ایران اعمال کرده. کافیه یکسر به امکانات گوگل بزنید. امکان دریافت فایل به هیچ وجه برای شما از گوگل وجود نداره
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۴۴ - ۱۳۸۸/۰۳/۰۲
برادر جان! صبر می‌کردید 6 ماه دیگر که یک سال بشود و بعد خبر را منتشر کنید! تا جایی که بنده یادم است از حدود پاییز 87 بود که دسترسی کاربران ایرانی قطع شد و بعضی‌ها مثلا ملیت خود را مالزی و ... ثبت کردند تا بتوانند به استفاده از آن ادامه بدهند چون این سرویس به کشور ثبت شده بسنده کرده و به آی‌پی کشور کاری ندارد، ضمنا این را هم باید می‌فرمودید یاهو و گوگل امکان دانلود نرم‌افزارهایشان را مدت‌هاست برای ایرانیان برداشته‌اند و ایرانیان مجبور‌اند نرم‌افزارهای رایگان یاهو مسنجر و گوگل تاک را به صورت غیر مستقیم از سایر سایت‌ها دانلود کنند.
بیچاره ملت ایران از طرفی باید با فیلترینگ و از طرف دیگر با توطئه‌های استکبار دست و پنجه نرم کنند!
ناشناس
|
Canada
|
۱۹:۵۰ - ۱۳۸۸/۰۳/۰۲
خبر را اصلاح کنید : مایکروسافت همسو با سیاست های جمهوری اسلامی در ترس از اطلاع رسانی غیر دولتی و مسدود کردن سایتهای مرتبط - live.com را مسدود کرد . یاهو هم قول های در جهت همکاری با دولت ایران را داده است
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۵۷ - ۱۳۸۸/۰۳/۰۲
خیلی خودتون رو ناراحت نکنید، کار دولت کم شد، قبل از اینکه خودمون فیلترش کنیم اینکارو برای ما انجام دادن
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟