صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

وقتی آقای کارگردان سر کار رفت

رکسانا صابري در حالی تهران را به مقصد اتريش ترک کرد که چند دقيقه پیش از پرواز هواپيماي حامل رکسانا، پيام محبي که دوست خانوادگي رکساناست به AFP گفت، رکسانا و والدينش در فرودگاه امام خميني سوار هواپيما شده‌اند و در حال ترک تهران هستند.
کد خبر: ۴۸۹۹۴
| |
38863 بازدید

رکسانا صابری، خبرنگار خبرساز ایرانی ـ آمریکایی به تنهایی و بدون همراهی قبادی تهران را به مقصد اتریش ترک کرد.

به گزارش «تابناک»، پس از اینکه بهمن قبادي، کارگردان چهل ساله فيلم «گربه هاي ايراني»، در پی بازداشت رکسانا به اتهام جاسوسی خود را نامزد او معرفی کرده و درباره روابط ويژه و بسيار محبت‌آميز بين خود و اين دختر با خبرنگاران گفت‌وگو کرده بود، سرانجام این خبرنگار ايراني ـ آمريکايي او را سر کار گذاشت.



بنا بر گزارش آژانس فرانس پرس (AFP)، رکسانا صابري در حالی تهران را به مقصد اتريش ترک کرد که چند دقيقه پیش از پرواز هواپيماي حامل رکسانا، پيام محبي که دوست خانوادگي رکساناست به AFP گفت، رکسانا و والدينش در فرودگاه امام خميني سوار هواپيما شده‌اند و در حال ترک تهران هستند.

گفتنی است، محبی يک دامپزشک است که در نزديکي ميدان تجريش کلينيکي براي رسيدگي به سگ و گربه‌هاي خانگي دارد و گويا وي دوست پسر کنونی و گزينه رکسانا صابري برای ازدواج است.

گفته می‌شود که علاقه زیاد رکسانا به نگهداری سگ و گربه خانگی، شدت این علاقه را بیشتر کرده است.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
Sri Lanka
|
۱۳:۱۳ - ۱۳۸۸/۰۳/۰۲
متن بسیار جالبی بود. حسابی منو خندوند. مخصوصا قسمت مربوط به دام پزشک.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۱۵ - ۱۳۸۸/۰۳/۰۲
ول کنید این رکسانا صابری رو. بهمن قبادی هم بره دلش به همون اکران فیلمهاش خوش باشه و داستان پردازی کنه. دغدغه مردم ما گزینه ازدواج خانم رکسانا صابری نیست!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۲۶ - ۱۳۸۸/۰۳/۰۲
چرا این مسایل بی ارزش رو مطرح می کنین. مگه ما میایم توی تابناک تا ببینیم رکسانا صابری با کی می خواد ازدواج کنه؟ اصلا این مساله چه اهمیتی داره؟ لطفا برای خواننده های خودتون ارزش قائل بشین.
ناشناس
|
Canada
|
۱۳:۳۱ - ۱۳۸۸/۰۳/۰۲
به شما چه حمایتشو کرد ناراحتین؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۳۵ - ۱۳۸۸/۰۳/۰۲
حکایتی شده ها؛ شما و رکسانا خانم که دستتون دیگه بهش نمی رسه و پشت سرش هی لغز می خونین !!! رکسانا کسی نبود خودتون بزرگش کردین حالا به هر دری می زنین تا دوباره محوش کنین حیف این همه وقت و انرژی و ابروی این مملکت که سر یه دختر روزنامه نگار به هدر دادین ، واقعا ارزشش رو داشت؟؟؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۳۷ - ۱۳۸۸/۰۳/۰۲
حالا مگه چه تحفه ای هست؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۳۹ - ۱۳۸۸/۰۳/۰۲
خب که چی ؟ بسیار خبر لوس و پیش پا افتاده غیر حرفه ایست . درضمن بخاطر« غیبت » حرام ؟!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۴۰ - ۱۳۸۸/۰۳/۰۲
چقدر زشت این دیگه چه خبری بود یکم انصاف داشته باشید.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۴۰ - ۱۳۸۸/۰۳/۰۲
بابا این رکسانا مگه کیه که این همه اسمش همه جا هست؟ یکی میگه نامزدشم یکی میگه جاسوس بوده یکی میگه نبوده یکی میگه ارانیه اون یکی میگه آمریکاییه و... ولش کنید بیچاره رو ! حالا یا کاری کرده یا نکرده. اگه کاری کرده دیگه غلط کنه این ورا پیداش بشه اگر هم کاری نکرده از این به بعد جرات نداره به ایران فکر کنه وای به اینکه به یه ایرانی شوهر کنه . چکارش دارید
ناشناس
|
-
|
۱۳:۴۱ - ۱۳۸۸/۰۳/۰۲
برای سایت شما این تیتر کسر شأن است
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟