صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
کاهش دید افقی در هرمزگان

یک‌طرفه شدن هراز و چالوس

سرپرست مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور ناجا با اشاره به ترافیک نیمه سنگین در برخی از محورهای استان‌های فارس و اصفهان، از یک طرفه شدن جاده هراز و چالوس و کاهش دید افقی در استان هرمزگان به دلیل گرد و غبار خبر داد.
کد خبر: ۴۸۷۲۷۲
| |
4077 بازدید
سرپرست مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور ناجا با اشاره به ترافیک نیمه سنگین در برخی از محورهای استان‌های فارس و اصفهان، از یک طرفه شدن جاده هراز و چالوس و کاهش دید افقی در استان هرمزگان به دلیل گرد و غبار خبر داد.

 سرهنگ نادر رحمانی در گفت‌وگو با خبرنگار انتظامی خبرگزاری تسنیم، با اشاره به آخرین وضعیت راه‌ها و محورهای مواصلاتی کشور اظهار داشت: برابر آخرین اخبار واصله، ترافیک نیمه سنگین در برخی از محورهای استان اصفهان و فارس گزارش شده است و سایر محورهای مواصلاتی کشور از ترافیکی روان برخوردار هستند.

سرپرست مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور ناجا افزود: در حال حاضر در محور کرج چالوس نیز با توجه به اعلام قبلی،‌ تردد از میدان امیرکبیر به سمت مرزن آباد ممنوع بوده و تردد خودروها در این محور به صورت یک طرفه و به سمت میدان امیرکبیر انجام می‌شود.

وی ادامه داد: این شرایط برای محور هراز نیز مطابق اطلاعیه‌های صادر شده در حال انجام است.

رحمانی در پایان در خصوص وضعیت جوی راه‌ها و جاده‌های کشور نیز گفت: در حال حاضر اغلب محورهای مواصلاتی کشور از جوی آرام برخوردارند و تنها در راه‌های استان هرمزگان به دلیل بروز پدیده گرد و غبار، شاهد کاهش دید رانندگان هستیم.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟