به من اجازه شركت در ركوردگيري ندادند
دارنده مدال طلاي جهان در كمان كامپوند گفت: سرمربي كره اي تيم ملي حتي اجازه شركت در ركوردگيري براي تيم ملي را هم به من و ساير كمانداران قبلي نداد.
رضا زماني نژاد در گفت و گو با فارس اظهار داشت: هنوز نميدانم كه به چه دليل از تيم ملي كنار گذاشته شده ام. اين امر فقط در خصوص من اعمال نشده و تمام اعضاي سابق تيم ملي به غير از يك نفر از تمرينات حذف شده اند.
وي افزود: به نظر من تنها كسي كه دليل اين مسائل را ميداند، رئيس فدراسيون است و اگر صفايي اين طور ميخواهد، به خواسته او احترام ميگذارم.
دارنده مدال طلاي جهان تصريح كرد: مربي كره اي به ما اجازه شركت در مسابقات انتخابي تيم ملي را هم نداد. فدراسيون هم سعي نكرد در اين مورد دخالتي كند و اعضاي تيم فعلي كامپوند بدون رقابت با ما انتخاب شدند.
وي گفت: اگر خانه نشين بودن ما به نفع ورزش است، هيچ اعتراضي نخواهم داشت و اميدوارم تيم فعلي بتواند براي ما افتخار بيافريند.
زماني نژاد گفت: من و ساير اعضاي حذف شده تيم كامپوند تمايل داريم بدانيم كه مشكل پارك سرمربي تيم ملي با ما چيست؛ چرا كه شخصا هيچ مشكلي با وي ندارم.


