ساعتی هوشمند شبیه به گوشی هوشمند

ساعتی هوشمند با قابلیت استفاده همزمان به صورت ساعت و گوشی تلفن همراه باعث حیرت و شگفتی کارشناسان شده است.
کد خبر: ۴۷۹۹۲۰
|
۱۱ اسفند ۱۳۹۳ - ۰۲:۴۰ 02 March 2015
|
4412 بازدید
ساعتی هوشمند با قابلیت استفاده همزمان به صورت ساعت و گوشی تلفن همراه باعث حیرت و شگفتی کارشناسان شده است.

به گزارش  باشگاه خبرنگاران؛ شرکت نپتون به تازگی یک ساعت هوشمند طراحی کرده است که می‌تواند مانند یک گوشی تلفن همراه هوشمند برای کاربران مورد استفاده قرار گیرد.

ساعتی هوشمند شبیه به گوشی هوشمند

گفتنی است، این ساعت هوشمند به نام Smartband دارای یک صفحه نمایش لمسی 2 و 4 دهم اینچی و 4 گیگابایت حافظه است.

ساعتی هوشمند شبیه به گوشی هوشمند

بررسی‌ها نشان می دهند، از این ساعت هوشمند می‌توان برای برقراری تماس‌های تلفنی، ارسال پیام و همینطور پیگیری وضعیت سلامت افراد استفاده کرد.

ساعتی هوشمند شبیه به گوشی هوشمند

از جمله دیگر امکانات این ساعت هوشمند قابلیت نمایش فیلم به انواع نقشه‌ها و همینطور گرفتن عکس است. این ساعت هوشمند 498 دلار قیمت دارد.

از جمله نکات منحصر بفرد این ساعت هوشمند دو قسمتی بودن آن است که یک قسمت آن بر روی دست بسته می‌شود و قسمت دیگر صفحه نمایش لمسی 5 اینچی است که می‌تواند در جیب قرار گیرد و هنگامی که کاربر بخواهد اطلاعات را در سطح بزرگتر ببیند از آن استفاده کند.

این دستگاه قابلیت استفاده از اینترنت پرسرعت با سرعت‌های نسل 3 و 4 اینترنت را دارد و همینطور از اینترنت بدون سیستم wi-fi و سیستم Gps و بلوتوث نیز استفاده می‌کند.

در این ساعت هوشمند از یک پردازنده 4 هسته‌ای استفاده شده است و لقب باهوش ترین گجت پوشیدنی دنیا را در اختیار دارد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # کالابرگ # حقوق بازنشستگان # انفجار بندرعباس
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟
الی گشت