صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

تلاش‌برای‌حضورجهانبخش‌وآزمون‌دراردوی‌تیم‌امید

کد خبر: ۴۷۴۲۴۲
| |
2602 بازدید
مسئولان تيم ملي اميد تلاش مي‌کنند تا در صورت امکان شرايط حضور سردار آزمون و عليرضا جهانبخش در اردوي کويت را فراهم کنند.

به گزارش فارس، تیم ملی امید فوتبال ایران خود را برای حضور در رقابت‌های مرحله مقدماتی المپیک 2016 برزیل آماده می‌کند.

ایران در گروه سوم این رقابت‌ها با نپال، افغانستان، فلسطین و عربستان هم‌گروه است. بازی‌های این گروه از 3 تا 12 فروردین در ایران و به میزبانی شهر تهران برگزار می‌شود.

شاگردان محمد خاکپور در راستای آماده سازی خود قرار است از 18 تا 25 اسفند به کویت بروند و یک بازی دوستانه با تیم ملی امید انجام دهند.

کادرفنی ترجیح می‌دهد علیرضا جهانبخش و سردار آزمون که در رده سنی تیم امید هستند و تاکنون در هیچکدام از اردوهای این تیم شرکت نکردند برای رسیدن به هماهنگی در سفر به کویت همراه تیم باشند.

در همین راستا اسامی این بازیکنان برای سفر به کویت به فدراسیون فوتبال اعلام شده است.

عباس علیپور مدیر رسانه‌ای تیم ملی امید در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، اعلام کرد: با توجه به علاقه کادرفنی به حضور این 2 بازیکن در اردوی تیم ملی امید اسامی آنها به فدراسیون اعلام شده تا در صورت امکان با باشگاه‌های این 2 بازیکن رایزنی شود و زمینه حضور آنها در این اردو به وجود بیاید با توجه به اینکه این اردو در تاریخ فیفا دی نیست شاید باشگاه‌های روبین کازان و نایمخن بازی داشته باشند اما فدراسیون رایزنی می‌کند تا این مشکل حل شود.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟