واکنش مقتدی صدر به شهادت جهاد مغنیه

رهبر جریان صدر در واکنش به شهادت فرزند شهید «عماد مغنیه» ابراز امیدواری کرد که شهادت شیربچه مقاومت لبنان آغاز افول رژیم صهیونیستی باشد.
کد خبر: ۴۶۸۰۸۲
| |
16842 بازدید

رهبر جریان صدر در واکنش به شهادت فرزند شهید «عماد مغنیه» ابراز امیدواری کرد که شهادت شیربچه مقاومت لبنان آغاز افول رژیم صهیونیستی باشد.

به گزارش فارس، «مقتدا صدر» رهبر جریان صدر در عراق ضمن تسلیت شهادت «جهاد عماد مغنیه» در حمله رژیم صهیونیستی به «قنیطره» سوریه گفت که این شهید، راهِ جهادِ یارانش علیه دشمن صهیونیست را روشن خواهد کرد.

وی طی بیانیه‌ای که نسخه‌ای که از آن به دست پایگاه خبری «السومریه نیوز» رسید، گفت: ما خبر شهادت شیربچه مقاومت اسلامی در لبنان را با اندوه فراوان، عزت و افتخار دریافت کردیم. جهاد فرزند مایه افتخار مقاومت یعنی حاج «رضوان» (رضوان الله تعالی علیهما) است. وی با این شهادت راه جهاد علیه دشمن اسرائیلی را برای یارانش روشن خواهد کرد همان‌گونه که پدرش یک مشعل (هدایت) برای تمام نیروهای مقاومت بود.

وی افزود: امیدوارم که این خونهای پاک، آغازی بر افول دولت شرمطلق یعنی اسرائیل نفت‌انگیز و ارتش ظالم آن باشد. در عین حال از خداوند بزرگ می‌خواهم که لبنان را در امن و امان نگه دارد و این اقدام اسرائیل نخستین شراره خشم اسرائیل علیه ملت مظلوم لبنان نباشد.

جهاد مغنیه فرزند شهید عماد مغنیه از فرماندهان حزب الله لبنان است که دیروز در هنگام بازدید میدانی از شهرک «الامل» در قنیطریه سوریه مورد حمله موشکی بالگرد رژیم صهیونیستی قرار گرفت و به همراه شماری از اعضای جنبش مقاومت لبنان به شهادت رسید. حزب‌الله لبنان شهادت ۶ نفر از رزمندگان خود از جمله فرزند عماد مغنیه را تایید کرده است.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
کدام کالا را نسبت به قبل کمتر مصرف می‌کنید؟
مرجع جواهرات
الی گشت