صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

مورچه ها چپ دست هستند!

دانشمندان می گویند انتخاب دست برای نوشتن و یا کارکردن حاکی از توانمندی خاص افراد برای کارکردهای اجرایی است.یافته های آنها نشان می دهد که این ویژگی در حیوانات نیز به نوع دیگری وجود دارد به گونه ای که مورچه ها نیز در هنگام حرکت های کاوشی عمدتا از سمت چپ حرکت می کنند.
کد خبر: ۴۶۲۰۵۰
| |
7705 بازدید

دانشمندان می گویند انتخاب دست برای نوشتن و یا کارکردن حاکی از توانمندی خاص افراد برای کارکردهای اجرایی است.یافته های آنها نشان می دهد که این ویژگی در حیوانات نیز به نوع دیگری وجود دارد به گونه ای که مورچه ها نیز در هنگام حرکت های کاوشی عمدتا از سمت چپ حرکت می کنند.

به گزارش ایرنا دانشمندان پس از بارها آزمایش و مشاهده به این نتیجه رسیدند که کلاغ ها نیز به هنگام استفاده منقار خود، عمدتا از یک سو عمل می کنند.

ادموند هانت، زیست شناس دانشگاه بریستول آمریکا و مسوول گروه تحقیقاتی در مورد این پروژه با اجرای آزمایش های متعدد و قرار دادن مورچه ها در مسیرهای «لابیرنتی» و «پرپیچ» رفتارهای مشابهی از آنها را مشاهده کردند.

این گروه تصاویری را منتشر ساختند که نحوه انتخاب جهت حرکت توسط مورچه ها به هنگام قرار گرفتن در یک مسیر مارپیچ را به خوبی نشان می دهد.

مورچه های سنگی در این آزمایش امکان انتخاب جهت از دو سوی جپ و راست را داشتند اما آنها مسیرهای خود را از جهت چپ انتخاب می کردند.

اگرچه بیولوژیست های این گروه به طور کامل علت این امر را کشف نکرده اند اما هانت می گوید:به نظر می رسد مورچه ها برای شناسایی شکارچیان از چشم چپ و برای حمل و نقل و تردد از چشم راست خود استفاده می کنند اما آنها در لابیرنت ها رفتارهای واقعی از دنیای مارپیچ خود را انعکاس دادند.

هانت افزود: بررسی عملکرد مورچه های سنگی در مسیرهای لابیرنتی نشان داد که آنها ترجیح می دهند به هنگام قرار گرفتن در مسیرهای ناشناخته صرفا از یک سو (جپ) حرکت کنند.(ایرنا)

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟