صفحه خبر لوگوبالا تابناک

نجات نفتکش ایرانی از چنگ دزدان دریایی

ناوگروه سی‌ودوم ارتش که از یگان‌های شرکت کننده در رزمایش بزرگ محمد رسول‌الله است، یک نفتکش ایرانی را از چنگ ۸ قایق دزدان دریایی، نجات داد.
کد خبر: ۴۶۱۸۹۲
| |
4879 بازدید
ناوگروه سی‌ودوم ارتش که از یگان‌های شرکت کننده در رزمایش بزرگ محمد رسول‌الله است، یک نفتکش ایرانی را از چنگ ۸ قایق دزدان دریایی، نجات داد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، منطقه عمومی رزمایش بزرگ محمد رسول‌الله ارتش، در ششمین روز این رزمایش ناوگروه 32 نیروی دریایی ارتش یک نفتکش ایرانی را از چنگ دزدان دریایی نجات داد.

ناوشکن‌های جماران و بوشهر که در غالب ناوگروه 32 در اقیانوس هند وخلیج عدن در حین انجام ماموریت بودند، یک نفتکش ایرانی را از چنگ 8 قایق دزدان دریایی در تنگه باب‌المندب نجات دادند.

ناوگروه 32 و منطقه خلیج عدن نیز جزو یگان‌ها و منطقه رزمایش بزرگ محمد رسول‌الله ارتش به حساب می‌آید.

اشتراک گذاری
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان