صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
ویلیام هیگ مدعی شد؛

عدم انتشارگزارش انگلیس درمورداخوان المسلمین

رهبر مجلس عوام انگلیس در سخنانی گفت لندن قصد ندارد که گزارش خود را در مورد اخوان المسلمین برای افکار عمومی منتشر کند.
کد خبر: ۴۵۷۴۶۰
| |
3606 بازدید

رهبر مجلس عوام انگلیس در سخنانی گفت لندن قصد ندارد که گزارش خود را در مورد اخوان المسلمین برای افکار عمومی منتشر کند.

به گزارش باشگاه خبرنگاران به نقل از شبکه اسکای نیوز: "ویلیام هیگ"، روز پنج‎شنبه طی سخنانی گفت: دولت انگلیس هنوز تصمیمی در خصوص انتشار گزارش پیرامون گروه اخوان المسلمین که دستور تهیه آن را "دیوید کامرون"، صادر کرده اتخاذ نکرده است.

وی در ادامه با بیان اینکه گزارش در مورد اخوان المسلمین برای اطلاع نخست وزیر آماده شده است، افزود: تصمیمی در مورد انتشار آن برای افکار عمومی اتخاذ نشده است.

رهبر مجلس عوام انگلیس افزود: "دیوید کامرون"، پیش از این از سفیر انگلیس در عربستان خواسته بود که گزارش مفصلی در مورد فلسفه گروه اخوان المسلمین، فعالیت‎هایش و تاثیرش بر منافع انگلیس تهیه کند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟