صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

سیل در آستارا قربانی گرفت

فرماندار آستارا گفت: بارندگی‌های اخیر و طغیان رودخانه چلوند از توابع شهرستان آستارا، یک قربانی گرفت.
کد خبر: ۴۵۲۶۱۲
| |
5124 بازدید

فرماندار آستارا گفت: بارندگی‌های اخیر و طغیان رودخانه چلوند از توابع شهرستان آستارا، یک قربانی گرفت.

سیروس شفقی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: این حادثه روز گذشته، دوشنبه، سوم آذر رخ داده است. در پی بارندگی‌های چند روز گذشته و بالا آمدن قابل توجه سطح آب رودخانه‌های شهرستان، یک نفر که قصد تردد از پل در منطقه کوهستانی چلوند را داشت به داخل رودخانه سقوط کرد و جان خود را از دست داد.

وی ادامه داد: این فرد که جهت جابجایی و بازگرداندن احشام خود قصد تردد از پل چوبی این روستا را داشت به داخل رودخانه سقوط کرد و جسد وی چند ساعت بعد از واقعه کشف شد.

شفقی تصریح کرد: محل کشف جسد بی جان این مرد، 3 کیلومتر پایین تر و در منطقه خان حیاطی از توابع شهر لوندویل از آب گرفته شد. با توجه به اینکه هواشناسی هشدارهای لازم را با صدور اطلاعیه‌های مختلف داده است، شهروندانی را که در حاشیه رودخانه‌ها زندگی می‌کنند، باید این هشدارها را جدی گرفته و جوانب احتیاط را رعایت کنند.

به گزارش ایسنا، طی 48 ساعت گذشته، 179 میلی‌متر بارش باران در ایستگاه سینوپتیک شهرستان آستارا ثبت شده است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار