صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

سی‌ان‌ان اوباما را کشت!

شبکه خبری سی ان ان در گزارشی که به منظور بررسی کشته شدن اسامه بن لادن پخش کرد به اشتباه نام اوباما را به جای اسامه بن لادن به کار برد و اوباما را کشت!
کد خبر: ۴۴۸۱۱۰
| |
16146 بازدید

شبکه خبری سی ان ان در گزارشی که به منظور بررسی کشته شدن اسامه بن لادن پخش کرد به اشتباه نام اوباما را به جای اسامه بن لادن به کار برد و اوباما را کشت!

به گزارش ایسنا، به نقل از شبکه سی ان ان، کلمه اسامه به زبان انگلیسی Osama نوشته می‌شود و در مقابل Obama نیز تنها در یک حرف با این کلمه فرق دارد.

اخیرا یک نظامی آمریکایی به نام رابرت اونیل ادعا کرده فردی است که اسامه بن لادن، رهبر سابق القاعده را در جریان عملیات در ابیت آباد پاکستان کشته است.

این نظامی 38 ساله آمریکایی اخیرا با شبکه خبری سی ان ان در خصوص این مساله به مصاحبه پرداخت. پیشتر شبکه فاکس نیوز آمریکا نیز اعلام کرده بود که قصد دارد مصاحبه‌ای انحصاری با این نظامی آمریکایی انجام دهد اما شبکه سی‌ان ان طی یک رقابت خبری به منظور مصاحبه با وی پیش دستی کرد. با این حال عجله بیش از حد کار دست این شبکه داد.

سی ان ان در ابتدای گزارش خود زیرنویس کرد: نظامی آمریکایی که مدعی کشتن اوباما است مورد انتقاد قرار گرفت.


مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟