صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

اسپری بینی برای درمان میگرن

کد خبر: ۴۴۷۸۲۳
| |
4665 بازدید

پزشکان می‌گویند اسپری بینی می‌تواند گزینه درمانی جدیدی برای مبتلایان به میگرن باشد.

به گزارش ایسنا، «ونکاتا یلپدی»، متخصص ارشد این مطالعه از دانشگاه علوم سلامت Roseman گفت: در حال حاضر داروی پروکلروپرازین به شکل قرص برای این بیماران در دسترس است و ترکیب این دارو به شکل اسپری بینی در بازار موجود نیست.

در این بررسی پزشکان به مطالعه روی «پروکلروپرازین» پرداختند که یک گیرنده دوپامین است و پیش از این در درمان حالت تهوع مورد استفاده بوده است. اکنون یافته‌های جدید حاکی از آن است که این دارو می‌تواند در تسکین دردهای آزاردهنده‌ای که اغلب با میگرن همراه هستند موثر باشد.

همچنین پزشکان بر این باورند این دارو می‌تواند گزینه بهتری نسبت به داروهای ضدمیگرنی باشد که در حال حاضر مصرف می‌شود.

دکتر یلپدی همچنین افزود: پروکلروپرازین یک آنتاگونیست گیرنده دوپامین است که به عنوان داروی ضد تهوع به طور گسترده مورد استفاده است. مطالعات کلینیکی مقایسه‌ای هم نشان می‌دهد این دارو نسبت به دیگر داروهای ضدمیگرن، تسکین‌دهنده بهتری است.
پبه نقل از ساینس ورلد ریپورت، انجمن تحقیقات میگرن در آمریکا نشان می‌دهد که حدود 18 درصد زنان و شش درصد مردان از میگرن رنج می‌برند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟