صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

سوریه دو میدان گازی را از داعش پس گرفت

ارتش سوریه دو میدان گازی و ساختمان یکی از شرکت‌های گاز در استان حمص را که داعش از هفته گذشته اشغال کرده بود، پس گرفت.
کد خبر: ۴۴۷۱۶۲
| |
4982 بازدید
ارتش سوریه دو میدان گازی و ساختمان یکی از شرکت‌های گاز در استان حمص را که داعش از هفته گذشته اشغال کرده بود، پس گرفت.

به گزارش ایسنا به نقل از پایگاه خبری شبکه العالم، دیده‌بان حقوق بشر سوریه، وابسته به مخالفان در گزارشی اعلام کرد: ارتش میدان‌های گازی حجار و المهر و شرکت گاز حیان در ریف حمص شرقی را پس گرفت.

شرکت گاز حیان در ریف حمص شرقی گاز لازم برای تولید برق دمشق و حمص را تأمین می کند.

در این گزارش آمده است: تاسیسات نزدیک به میدان گازی الشاعر با وجود پیشروی ارتش سوریه و تلاش برای باز پس گیری آن، همچنان در اختیار گروه تروریستی داعش است.

ارتش سوریه پس از درگیری شدید با داعش و گلوله باران و حمله هوایی به مواضع آن در حمص، به میدان‌های گازی منطقه سیطره یافت اما درگیری میان طرفین و گلوله‌باران متقابل همچنان ادامه دارد.

خبرگزاری سوریه نیز اعلام کرد که پیشروی نیروهای ارتش به سوی میدان گازی الشاعر، به هلاکت شماری از تروریست‌ها منجر شده است. 
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟