صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
رییس شورای رقابت خبر داد

تندر 90 تا پایان سال گران نمی‌شود

رییس شورای رقابت از عدم افزایش قیمت ال 90 تا پایان سال خبر داد و گفت: تعیین قیمت دنا، 206 و ام وی ام در حال بررسی است.
کد خبر: ۴۴۶۳۳۷
| |
7072 بازدید
رییس شورای رقابت از عدم افزایش قیمت ال 90 تا پایان سال خبر داد و گفت: تعیین قیمت دنا، 206 و ام وی ام در حال بررسی است.

رضا شیوا در گفت‌وگو با ایسنا، در مورد علت به تعویق افتادن تعیین قیمت تندر 90 اظهار کرد:‌ با توجه به تمامی دلایلی که وجود داشت همچنین بررسی هزینه‌ها و مسائل پیرامون آن تصمیم گرفتیم که تا پایان سال 1393 افزایش قیمتی نداشته باشد.

وی با ابراز خرسندی از نهایی شدن تصمیمات در مورد قیمت ال 90 بیان کرد: خیلی خوب شد که توانستیم قیمت این خودرو را ساماندهی کنیم چرا که در بازار دچار حاشیه بسیاری شده بود.

رییس شورای رقابت همچنین با اشاره به تصمیم دیگر این شورا افزود: مقرر شد که تمامی شرکت‌ها بالاخص ایران خودرو و سایپا تمامی تعهدات معوق خود را هر چه سریع‌تر به روزرسانی کرده و به شورای ملی رقابت اعلام کنند.

وی افزود: همچنین شرکت‌های خودروسازی اگر فروش غیر نقدی را برای سال 1394 انجام داده‌اند، باید برنامه ریزی تولید و فروش غیر نقدی را مشخص کنند تا مبنای برنامه ریزی آنها تعیین شود.

شیوا تاکید کرد: هیچ یک از شرکت‌های خودروسازی نمی‌توانند تا قبل از انجام تعهدات معوق خود نسبت به فروش نقدی اقدام کنند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار