صفحه خبر لوگوبالا تابناک
نایب رئیس کمیسیون آموزش مجلس بیان کرد

آمار معلم های مازاد در کشور

نایب رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه هم اکنون حدود 250 هزار معلم مازاد در کشور داریم، گفت: این یک معضل جدی و نیاز به توجه خاص دارد.
کد خبر: ۴۴۴۱۸۵
| |
7060 بازدید
نایب رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه هم اکنون حدود 250 هزار معلم مازاد در کشور داریم، گفت: این یک معضل جدی و نیاز به توجه خاص دارد.

به گزارش خبرگزاری فارس از بابلسر، جبار کوچکی‌نژاد عصر امروز در جلسه هم‌اندیشی مدیران آموزش و پرورش مازندران در سالن اجتماعات مجتمع تفریحی توریستی میزبان بابلسر با اشاره به اینکه در حال حاضر یکی از مشکلات اصلی آموزش و پرورش عدم پرداخت بودجه‌های فرهنگی است،خواستار پرداخت آن از سوی مسئولان مربوطه شد.

وی با بیان اینکه هم اکنون حدود 250 هزار معلم مازاد در کشور داریم، بیان داشت: این یک معضل جدی و نیاز به توجه خاص دارد.

کوچکی‌نژاد خواستار افزایش اعتبار عمرانی آموزش و پرورش شد و گفت: در حال حاضر بودجه عمرانی آموزش و پرورش هفت درصد است که در صورت ارتقا آن به 10 درصد بسیاری از مشکلات حل می‌شود.

اشتراک گذاری
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان