بازدید 22843
اتصال به اینترنت در قلب کشور هم شدنی نیست؛

آیا اپراتورها مجاز به جمع آوری دکل‌‌های وایمکس خود هستند؟!

بسیاری از فروشندگان اینترنت برای آنکه بتوانند از عهده پاسخگویی به تقاضاهای موجود برآیند، در تخلفی آشکار، بیش از ظرفیت خود قرارداد بسته و نسبت به پیامدهای کم فروشی هیچ نگرانی به خود راه نمی‌دهند، در حالی که نتیجه این کار ایشان، شکایت کاربران اینترنت خواهد بود که چون گوش شنوا ندارند ...
کد خبر: ۴۴۱۶۷۶
تاریخ انتشار: ۲۰ مهر ۱۳۹۳ - ۱۷:۱۸ 12 October 2014
نه انواع اینترنت به ظاهر پرسرعت از نوع ای‌دی‌اس‌ال، نه اینترنت‌های همراه از نوع وایمکس، نه اینترنت تلفن همراه، گاه هیچ یک کارایی ندارند و اوضاع ارتباطات در کشورمان اینقدر به هم می‌ریزد که هیچ راهی به دنیای مجازی ختم نمی‌شود!

به گزارش «تابناک»، در روزگاری که اپراتورهای تلفن همراه در کشورمان از راه‌اندازی امکان استفاده از اینترنت نسل سه و چهار در شبکه تحت پوشش خود سخن می‌گویند، اوضاع اینترنت کشور به قدری به هم ریخته است که کمتر کاربری را می‌توان یافت از کیفیت خدمات دریافتی ابراز رضایت کامل کرده و در هر ماه یا هر هفته و بلکه روزانه، با مشکلی در ارتباط با دنیای مجازی روبه رو نشود.

اشکالات به حدی چشمگیر است که حتی در قلب کشور، در پایتختی که مرکز استقرار همه اپراتور‌ها در آن است و به نوعی ویترین کشورمان در جهان به شمار می‌آید، دسترسی به اینترنت، ‌گاه از سخت‌ترین کار‌ها می‌شود، زیرا شاید قطع و وصلی‌های مکرر اینترنت ای‌دی‌اس‌ال و کندی تقریبا همیشگی آن یا اشکالات پوشش شبکه وایمکسِ اپراتورهای گوناگون مجابتان کند؛ عطای اتصال به نت را به لقای آن ببخشید.

این در حالی است که ‌گاه نمی‌توان از اتصال به اینترنت گذشت؛ چون نه تنها این ارتباط به مانند برق و آب از زیرساخت‌های توسعه به شمار می‌آید، بلکه بسیاری از امور روزمره زندگی تنها در این بستر شدنی است؛ اما چه می‌شود کرد که پس از گذشت سال‌ها از ورود اینترنت به کشورمان، همچنان شبکه ارتباطی به مشکلاتی تا این اندازه جدی مبتلاست و نتوانسته همپای نیازهای جامعه رشد کند؟

 این در حالی است که وقتی به هزینه‌های استفاده از این ارتباطات نگاه کنیم، درخواهیم یافت که تنها فاز توسعه یافته عرصه اینترنت در کشورمان، چه بسا دریافت هزینه‌ها به نرخ روز باشد؛ دریافتی که به دلیل ارائه خدمات ضعیف، قطعی‌های پی در پی و ... گزاف به نظر می‌رسد.

همه این اشکالات و نواقص در حالی بروز می‌کند که بنا بر قانون برنامه پنجم توسعه، مسئولان موظف به توسعه زیرساخت‌های ارتباط با دنیای مجازی هستند، به گونه‌ای که کشورمان در سال انتهای این برنامه (سال ۹۵) در جایگاه دوم منطقه از این حیث قرار گیرد اما در عمل می بینیم، نه تنها در چنین راهی نرفته ایم، بلکه حتی نتوانسته‌ایم مشکلات اولیه این عرصه را مرتفع کنیم.

این حقایق هنگامی آشکار می‌شود که می‌بینیم بسیاری از فروشندگان اینترنت، برای آنکه بتوانند از عهده پاسخگویی به تقاضاهای موجود برآیند، در تخلفی آشکار، بیش از ظرفیت خود قرارداد بسته و نسبت به عواقب کم فروشی هیچ نگرانی به خود راه نمی‌دهند، در حالی که نتیجه این کار ایشان، شکایت کاربران اینترنت خواهد بود که چون گوش شنوا ندارد، وقعی به آن گذاشته نمی‌شود.

از آن جالب‌تر، دل بخواهی بودن ارائه خدمات توسط شرکت‌های عرضه کننده اینترنت است که به چند شکل بروز می‌کند و هرگز تبعاتی از این بابت متوجه ایشان نمی‌کند؛‌ گاه به این صورت که می‌بینیم ممکن است سال های سال بگذرد اما امکان خریداری اینترنت در برخی نقاط فراهم نشود، نواقص شبکه اینترنت وایمکس حل نشده،‌ گاه تشدید می‌شود و حتی شاید به قطع دسترسی برخی کاربران منجر شود!

در تازه‌ترین رخداد از این دست می بینیم که یکی از اپراتورهای ارائه دهنده خدمات وایمکس ـ که از قضا اپراتور تلفن همراه هم هست ـ دکل‌های وایمکس خود را از برخی شهر‌ها برچیده و به صرفه نبودن را دلیل این کار آورده است؛ انگار نه انگار که تعهدی به مشتریانش دارد!

این اتفاق در حالی عجیب و غریب‌تر به نظر می‌رسد که می‌بینیم به جای گسترش شبکه و رفع نقص آن در سراسر کشور، برخی دکل‌های این نوع اینترنت در برخی نقاط پایتخت نیز در حال برچیده شدن است و این موضوع با مخالفت هیچ مسئولی مواجه نشده است.

بدین ترتیب درخواهیم یافت که ظاهرا همه تأکیدات قانونگذار برای توسعه اینترنت در کشور و رفع مشکلات پیش روی آن هم نخواهد توانست بارقه امیدی برای بهبود اوضاع ارتباط با دنیای مجازی در کشورمان پدید آورد، زیرا اپراتور‌ها و فروشندگان اینترنت تنها به سود خود می‌اندیشند، کاربران بی‌پناه‌‌ رها شده‌اند و مسئولان حتی به وظایف نظارتی خود عمل نمی‌کنند؛ چه برسد به آنکه بخواهند شرایط توسعه را پی بگیرند!

براستی آیا اپراتورهایی که سال‌ها از قبل مردم سود برده‌اند، مجازند دکل‌های ارتباطی خود را جمع آوری کرده و دست کاربران را خالی بگذارند؟!
تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
چیلر
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۷۹
انتشار یافته: ۲۲
خدا خیرتون بده لطفا انقدر بگید تا بلکه ترتیب اثر بدن
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۹:۴۹ - ۱۳۹۳/۰۷/۲۰
تا وفتی خود شرکت زیرساخت ناجوانمردانه اینترنت و 100 برابر یا بیشتر نسبت به اینترنتی که تحویل میگیره به اپراتور ها و شرکت ها میده، هر کس هر کاری بخواد میکنه، و ضررش فقط تو چشم مردم میره
وایمکس مبین نت بدون اینکه پهنای باند اینترنتشو زیاد کنه اقدام به فروش مودم می کنه و بعضی وقتا هم دکلشونو جا به جا می کنن و منجر به کاهش انتن دهی جاهایی میشه که قبلا مشترکین بر اساس انتن دهی خوب اونجا مودم خریدن و این شرکت هم به هیچ وجه پاسخ گوی مشترکی که اخیرا انتن دهیش ضعیف شده نیست وقتی ای دی اس ال ثبت نام می کنی بغضی وقتا میگن پورت خالی نداریم ولی تو مبین نت اصلا همچین چیزی نیست و 48 ساعته اینترنت و فعال می کنه بدون توجه به پهنای باند و پایین امدن سرغت اینترنت مشترکین
تابی جوان زبان گویای مردم مظلومی هستی که صداشون به جایی نمیرسه.از سال 89 کاربر وایمکس ایرانسل هستم در این مدت با تمام نواقصی که داشت تحمل کردم الان نزدیک به یک ماهه که نمیتونم دو تا صحفه رو با هم باز کنم ولی 10 روز مونده به شارژماهیانه هر روز صبح زود جناب وایمکس بهم س م س میده که فلان روز مونده برای شارژ هوست باشه که در نری امارتو داریم.یعنی... تو روز روشن در برابر هزاران دستگاه نظارتی خیلی زجر اور است برام چون کسی نی ازت حمایت کنه باز هم ممنون تابی که وقت کردی وبرای ما نوشتی.
یکی صنعت خودرو ، یکی اینترنت هر چه بیشتر داد بزنید کمتر می شنوند .
دوست عزیز که این مطلب رو نوشتی....
تابناک جان حرف ما مردم که تا هزار سال هم به گوش مسئولین نمیرسه! فقط کنار هم میشینیم و بین خودمون انتقاد میکنیم از وضع موجود! در این موارد چشم امیدمون فقط به شما رسانه هاست.. خواهشا خواهشا خواهشا پیگیر ماجرا باشید و این اتفاقات رو به مسئولین منتقل کنید
یکی از این اپراتورها شرکت مبین نت هست که دکل های وایمکس خودش رو از آزادشهر استان گلستان جمع آوری کرده است. لطفا رسیدگی کنید. با تشکر. به جای گسترش شبکه ما به سمت کوچک کردن شبکه پیش می ریم. جالبه که یکبار هم می خواستم از مودم مبین نت خودم توی تهران نیاوران استفاده کنم که متأسفانه اصلا آنتن نداشت. فقط خوب پول می گیرن. چکار کنم من شما بگین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
الان همه میدونن که وضعیت چقدر بده ولی جالبه هیچکس برای بهبود کاری نمیکنه ....

یه برنامه مشخص !!! یک توضیح به مردم !!
من خودم وایمکسمبین نت دارم و در شمال زندگی میکنم. موقع خرید فروشنده گف جایی که هستی انتن داره و تو سایت مبین نت هم منطقه من پوشش داشت. اما وقتی مودم رو داخل خونه نصب کردم انتن نداشت. مجبور شدم مودم رو بالا پشته بوم بزارم تا در نهایت 1 دونه انتن داشته باشه.
.... خودروسازها ، اینترنت ، لبنیات با چربی پالم ، نان با جوش شیرین و.... همه وهمه کم فروشی میکنند چه کسی مسئول است؟
....هیچ قانونی با اونها برخورد نمی کنه. سرعت خریداری شده را بین ۸ نفر به اشتراک می گذارند....
یک حساب کتاب ساده نشون میده که چقدر کم فروشی وجود داره. کل پهنای باند کشور حدود 100 گیگابیت هست که اگر تقسیم بر 100 هزار نفر(جمعیت یک روستا) کنیم میشه نفری 1 مگابیت. این در حالیه که اکثر سرویس دهنده ها الان دارند اینترنت یک مگابیت به بالا می فروشند. اینترنتی که وجود نداره.
بنده هم متاسفانه مشترک وایمکس هستم . 2 نفر هم به خاطره اینکه بنده بهشون گفتم ز همون شرکت تو شهر بندرعباس وایمکس گرفتن.
خودم پول 2مگابیت رو دارم که میشه 256کیلوبایت اما 10 کیلوبایت هم نیست.هزاربار زنگ زدم هربار یه راهکار تازه و کلی پشت تلفن نشستن بازم هیچی.واقعا این چه وضعیه اخه؟
پول نقد رو تمام و کمال در لحظه از مشتری میگیرن اونوخت هیچ که هیچ...
وایمکس یک تکنولوژی منسوخ شده است با امدن نسل سوم و نسل چهارم موبایل دیگر احتیاجی به دکل وایمکس نیست .
همان دکلهای موبایل اینترنت را هم تامین می کنندو
کو گوش شنوا..........
نمونه میخوای؟ من اینترنت 1 مگ رایتل دارم تو مهراباد در حد 128 هم سرعت نداره بهشون هم زنگ میزنم میگن محدوده شما تحت پوشش نیست برو جایی که انتن قوی تره!!!بعد میان تو تلوزیون با شعار از خزر تا خلیج فارس گوش ملت رو با تبلیغات دروغین کر میکنن!شما همین تهران منطقه 9 را پوشش بده بیابونهای کویر لوت پیشکش
خوب معلومه که حق ندارند ؛اما چون زورشون ميرسه انجامش ميدن مثل بقيه کارها ؛کلا قانون و تعهد و اينجور مسائل مال مردم نجيب و گردن نازک است.
ای بابا نگو اینترنت که دلم خونه
وایمکس ایرانسل داشتم سرعت 2 مگ با دانلود نامحدود و ماهی 145000 تومن هزینه اینترنت بود.
اوایل خوب بود ولی به یکباره از 9 ماه پیش همه چیز افتضاخ شد از ساعت 8 تا 4 صبح عملا اینترنت تعطیل بود!!
زنگ زدم پشتیبانی ایرانسل گفتم این چرا اینطوری شده ، دارم ماهی 145 تومن می دهم یه چیزی می خوام که ثبات داشته باشه نه این که فقط صبح ها خوب باشه در جواب گفت در این ساعات قادر به پاسخگویی کیفیت نیستیم و خلاصه بعد از کلی گفتگو که یعنی چی دارم انقدر هزینه می کنم این که درست نیست و ... در جواب گفت همینه که هست دوست دارید تمدید نکنید برید ای دی اس ال بگیرید اگر منطقتون پورت خالی داره!!!
فقط و فقط تاسف خوردم به حال خودم!
اين نشون ميده محقوق مردم در مقابلا پولهاى كلانى كه به خيلى ها براى ناديده گرفتن حق مردم ميدن اونقدر كلانه كه كسى به مصرف كننده جواب نميده
ضمن تشکر

بایدبگم یه نگاهی به کامنتا بندازید ببینید چه نتیجه ایی میگیرید؟
همه پول هیچ میدیم واونام هیچ میفروشن.پس چراباز پول بیشترمیدیم؟
ایاتازمانی که مابابت هیچ پول میدیم واوناسودهنگفت میبرن کسی اصلان گوشه چشمی میندازه؟
اگرماهم بیاییم پایینترین سرعتیکه عایدمون میشه را بخریم درامدشون کم میشه مجبورا برای سود خودشون هم که شده فکری بکنن.
بامیداتحاد بین ملت.زیرا قانون را ملت میتونه بازنویسی کنه.من خودم هرچقدپول میدادم میدیدم سرعتم همونه منم ازسرماه همونقدر دیگه پول میدم زورمم نمیاد
برچسب منتخب
# اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل # کنکور # حماس # تعطیلی پنجشنبه ها # توماج صالحی