قالیباف کاپیتان تیم لیگ برتری‌ شد!

محمدباقر قالیباف شهردار تهران که دستی هم بر آتش خلبانی دارد، روز پنجشنبه بازیکنان ذوب‌آهن را شگفت‌زده کرد.
کد خبر: ۴۳۲۱۰۵
| |
11221 بازدید
محمدباقر قالیباف شهردار تهران که دستی هم بر آتش خلبانی دارد، روز پنجشنبه بازیکنان ذوب‌آهن را شگفت‌زده کرد.

به گزارش «ورزش سه»، بازیکنان ذوب‌آهن ساعت 14 پنجشنبه به تهران می آمدند که در هواپیما مطلع شدند خلبانی پروازشان را کاپیتان محمدباقر قالیباف برعهده دارد.

او در این پرواز طبق روال همه خلبان‌ها به زبان فارسی و انگلیسی با مسافران خوش و بشی کرد و آنها را به سلامت به مقصد رساند.

البته در ابتدا بازیکنان متوجه نشده بودند که خلبان، قالیباف همان شهردار تهران است اما در لحظه پیاده شدن از هواپیما او را در کابین دیدند.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
نظرسنجی
با کدام نرخ بنزین موافقید؟