سران اروپا درتدارک پيش‌نويس قطعنامه درباره غزه

سه کشور اروپایی انگلیس، فرانسه و آلمان برای ارائه پیش‌نویس قطعنامه جدیدی به شورای امنیت سازمان ملل برای پایان دادن به مناقشه شش هفته‌ای در غزه تلاش می‌کنند.
کد خبر: ۴۲۷۹۳۵
| |
3986 بازدید
دیپلمات‌ها روز پنجشنبه اعلام کردند سه کشور اروپایی انگلیس، فرانسه و آلمان برای ارائه پیش‌نویس قطعنامه جدیدی به شورای امنیت سازمان ملل برای پایان دادن به مناقشه شش هفته‌ای در غزه تلاش می‌کنند.

به گزارش واحد مرکزی خبر، در این سند دو صفحه‌ای آتش‌بس فوری و پایدار در نوار غزه درخواست شده است.

دیپلمات‌ها اعلام کردند این پیش‌نویس با هدف جلب موافقت تمام اعضای شورای امنیت سازمان ملل آماده شده است. این در حالی است که پیش‌نویش پیشنهادی اردن، قبلاً با مقاومت برخی از کشورها به‌ویژه آمریکا روبه‌رو شده بود.

به گزارش خبرگزاری فرانسه از نیویورک، در این پیش‌نویس از بان کی مون دبیر کل سازمان ملل متحد نیز خواسته شده است پیشنهادهای خود را برای اجرای این قطعنامه ارائه دهد.

این دیپلمات‌ها اعلام کردند گفت‌وگوها درباره تصویب این قطعنامه در مراحل اولیه است و به همین دلیل هنوز نمی‌توان فهمید در نهایت قطعنامه پیشنهادی با چه چشم‌اندازی ارائه خواهد شد.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت