میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

هلاکت ۴۰ عنصر تکفیری در نینوا

سرویس مبارزه با تروریسم عراق از کشته شدن ۴۰ عنصر تکفیری داعش از جمله مسئول عملیات ترور این گروه تروریستی در عملیات امروز ارتش عراق در نینوا خبر داد.
کد خبر: ۴۲۲۲۷۷
| |
8162 بازدید

سرویس مبارزه با تروریسم عراق از کشته شدن ۴۰ عنصر تکفیری داعش از جمله مسئول عملیات ترور این گروه تروریستی در عملیات امروز ارتش عراق در نینوا خبر داد.

به گزارش فارس به نقل از پایگاه خبری «السومریه نیوز»، یک منبع مسئول سرویس مبارزه با تروریسم عراق امروز اعلام کرد که در عملیات روز یکشنبه ارتش در نینوا، 40 عنصر تکفیری داعش از جمله مسئول عملیات ترور کشته شدند.

به گفته این منبع مسئول، ارتش عراق عصر امروز به مواضع داعش در نینوا حمله هوایی کردند که در پی آن بیش از 40 عنصر تکفیری از جمله «محمد جاسم المصلاوی»، مسئول ترور و عملیات تروریستی این گروه تکفیری کشته شدند.

منابع آگاه عراق ژیش از این از تسلط عناصر تکفیری داعش بر سد موصل، بزرگترین سد این کشور و عقب نشینی نیروهای پیشمرگه کُرد خبر داده بودند.

عناصر تکفیری داعش همچنین امروز 50 قبر در گورستان السعدیه در شمال شرق بعقوبه را تخریب کردند.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات