صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

ماموران قلابی شهرداری دستگیر شدند

کد خبر: ۴۱۲۱۱۶
| |
4452 بازدید

دو جوان که در پوشش ماموران شهرداری از کسبه و تولید‌کنندگان اخاذی می‌کردند، توسط پلیس دستگیر شدند.

به گزارش فرهیختگان، ساعت 18:30 روز شنبه در پی اعلام مرکز فوریت‌های پلیسی تهران بزرگ مبنی‌بر غصب عنوانی در خیابان شمشیری ماموران کلانتری 119 مهرآباد جنوبی بلافاصله جهت بررسی موضوع به محل اعزام شدند.

با حضور ماموران در محل مسئول یک واحد صنفی که در زمینه تولید پوشاک فعالیت داشت به ماموران مراجعه و خود را یعقوب معرفی کرد و گفت: روز شنبه دو نفر که خود را مامور شهرداری اعلام کردند، وارد کارگاه من شده و به دلیل نداشتن مجوز و فعالیت غیرقانونی درخواست مبلغ یک میلیون تومان کردند.

وی افزود: آنان تهدید کردند که اگر مبلغ مورد نظر را تا چند روز آینده تهیه نکنم، کارگاه پلمب خواهد شد. من در ابتدا قبول کردم ولی پس از رفتن به شهرداری محل و پرس و جو، متوجه شدم این دو تن اصلا مامور شهرداری نیستند.

 یعقوب ادامه داد: از آنجایی که قرار بود، آن دو نفر امروز برای گرفتن مبلغ مورد نظر به کارآگاه من بیایند، با 110 تماس گرفتم، تا این دو مامور قلابی شهرداری را دستگیر و بسزای اعمال مجرمانه‌شان برسانند.

سرهنگ محمدامین ارباب‌پور رئیس کلانتری 119 مهرآباد جنوبی با اعلام این خبر به باشگاه خبرنگاران، گفت: ماموران پس از کمین در محل و دستگیری دو مامور قلابی شهرداری، آنان را به کلانتری منتقل و پس از تشکیل پرونده و ثبت اعتراف آنان به اخاذی از کسبه و تولیدکنندگان در پوشش مامور شهرداری به دادسرا فرستاده شدند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟