صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

رسیدن دامنه های بحران جهانی به مرزهای ایران

انبارهای کارخانجات مهم صنعتی کشور اعم از فولاد، سیمان و محصولات پتروشیمی انباشته گردیده و این کارخانه ها در شرایط بسیار دشواری بسر می برند. پیش بینی اکثر کارشناسان اقتصادی حاکی از آن است که سال 1388 یکی از سخت ترین سال ها در عرصه های اقتصادی و تولید خواهد بود و وجود نداشتن برنامه های حساب شده یقینا به افزایش دامنه های آن منجر خواهد گردید.
کد خبر: ۴۱۲۰۳
| |
26047 بازدید
انبارهای کارخانجات مهم صنعتی کشور اعم از فولاد، سیمان و محصولات پتروشیمی انباشته گردیده و این کارخانه ها در شرایط بسیار دشواری بسر می برند.

به گزارش خبرنگار "تابناک" بدلیل کاهش تقاضا در بازارهای مصرف, هم اینک بسیاری از کارخانجات مهم صنعتی کشور با انباشت سرمایه مواجه گردیده اند و نشانه های بروز رکود اقتصادی دز کشور پدیدار گردیده است.


این گزارش می افزاید همانطور که قبلا کارشناسان اقتصادی هشدار داده بودند دامنه بحران اقتصادی کشورهای پیشرفته صنعتی به مرور به کشور ما سرایت نموده و هم اینک بسیاری از کارخانجات سیمان، فولادسازی و پتروشیمی با انبارهای انباشته از کالا و کاهش شدید خریدار مواجه گردیده اند و چنانچه دولت تدابیر لازم را در این خصوص اتخاذ ننماید آینده مبهمی در انتظار این کارخانجات خواهد بود.
 
 به نظر می رسد اگر دولت با تزریق نقدینگی لازم و جلوگیری فوری از واردات بی رویه کالاهای اساسی در جهت کمک به صنایع مادر اقدام ننماید، این بحران به سایر زمینه های اقتصادی و تولیدی کشور سرایت نموده  و دامنه های آن به سرعت افزایش خواهد یافت.

کشورهای پیشرفته صنعتی علی رغم اتخاذ تدابیر جدی اقتصادی و تزریق کمک های فوری نقدی به کارخانجات خود صرفا توانسته اند شدت آن را کاهش داده و هنوز از مهار بحران اقتصادی خود توفیق چندانی پیدا ننموده اند و این در حالیست که در ایران هنوز از تشکیل کمیته های مخصوص و تدابیر عملی جهت مقابله با این بحران و عوارض آن که نشانه هایش به روشنی پدیدار گردیده خبری در دست نیست.

پیش بینی اکثر کارشناسان اقتصادی حاکی از آن است که سال 1388 یکی از سخت ترین سال ها در عرصه های اقتصاد و تولید خواهد بود و وجود نداشتن برنامه های حساب شده یقینا به افزایش دامنه های آن منجر خواهد گردید.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۳۹ - ۱۳۸۸/۰۱/۰۲
برنامه‌ريزاي ما مثل هميشه منتظر هستن تا مشكل از حد بحران و كنترل خارج بشه بعدش برن توي اتاق فكر و ..... ان شاءالله كه خطر متوجه ما نيست و صنايع جان سالم به در مي‌برن
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۲۲ - ۱۳۸۸/۰۱/۰۲
قابل توجه کسانی که خیال می کردند رکود و بحران جهانی اقتصاد ربطی به ما ندارد. هر گاه هم اقتصادانان اعلام خطر کردند، برخی آنان را بیسواد بی تربیت خطاب کردند. امیدوارم همان «برخی»ها که ظاهراً در همه چیز سررشته دارند و حلال مشکلات هستند، این مشکل را هم حل کنند.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۴۹ - ۱۳۸۸/۰۱/۰۲
برادر من شما چرا صبور نیسنین درست میشه بابا دوستان همه فن حریف در دولت هستن یا حلش می کنن و یا تکذیبش که اینم یک جور راه حله! خدا عاقبتمون رو ختم به خیر کنه
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۳۲ - ۱۳۸۸/۰۱/۰۲
آقای جنتی از اعضای شورای نگهبان که فرمودند از اوضاع پیش آمده برای اقتصاد غرب خوشحالند، الان باید جواب بدهند که آیا باز هم به همان شدت خوشحالند یا این که کمی خوشحالیشان کمتر شده است!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۵۹ - ۱۳۸۸/۰۱/۰۲
به نام خدا

متاسفانه مسولین کشور خواب هستند،وقتی وزیر اقتصادمیگوید ما شاخص بورسمان افزایش هم داشته یا اصلا ما تاثیر پذیر از اقتصاددنیا نمیباشیم یعنی در عالم دیگری هستند...در ایران در چهار سال گذشته به اندازه 300سال از زمان ایجاد علم اقتصاد نظریات کشکی ارائه گردیده وجای خوشحالی است از این پیشرفت .
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۰۱ - ۱۳۸۸/۰۱/۰۲
لطفا این اخبار را به گوش آقای احمدی نژاد هم برسانید، ظاهرا ایشان از این اخبار بی اطلاع هستند.!!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۳۶ - ۱۳۸۸/۰۱/۰۲
واقعیت اینست که مشکل اقتصادی وجود دارد و هر روز هم عمیق تر می شود. هیچ کس هم آنرا انکار نمی کند. ولی چگونه برخورد کنیم!
یادم می آید در ژاپن زمانیکه بحران اقتصادی در سالهای 1998-2003 بوجود آمده بود و هر روز تعداد زیادی از صاحبان شرکتها خود کشی می کردند مردم ژاپن کار عجیبی و به نظر خیلیها احمقانه می کردند. ژاپنیها مخصوصا خانمهای ژاپنی بیشتر خرید می کردند و پس اندازهای خود را از بانکها می گرفتند و خریدهایی می کردند که ممکن بود نیازی به آنها نداشته باشند و دلیل آنرا زنده نگهداشتن اقتصاد خود و هل دادن چرخ اقتصاد می نامیدند
حالا به خودمان نگاه کنید با این جوی که هر دم رسانه ها (از هر نگرشی و سلیقه ای) ایجاد کرده اند مردم را حتی برای خرید چیزی که احتیاج هم دارند ناخواسته منع می کنند. بیاییم در این برهه به کمک کارخانه ها و شرکتها برویم یادمان باشد تعطیلی هر کارخانه و بیکار شدن هر کارگر و کارمن برابر است با افزایش احتمال نا امنی و جرمهای اجتماعی و مسلما هیچ کس از آن سود نمی برد. بیاییم حداقل از اگر از ژاپنیها الگو نمی گیریم به شرایط موجود در جهت بدتر شدن دامن نزنیم. دوست عزیز هم که گله از راهنماییهای اقتصاد دانان دارند و عدم پذیرش آن توسط عده ای دیگر یاد آوری می کنم تمامی برندگان نوبل اقتصاد از شرایط موجود اقتصادی و عدم توانایی در پیش بینی آن اظهار عجز می می کنند و ناتوان از کنترل آن لذا مسئله تنها به داخل مربوط نمی باشد و شرایط جهانی در آن تاثیر دارد البته به گفته خیلی از منابع بی طرف کشور ما به دلیل عدم وابستگی مستقیم به اقتصادهای دیگر کشورها دیرتر و در حد کمتری تاثیر رکود جهانی را لمس می کنیم ولی با توجه به شرایط داخلی هر چند هم کوچک باشد زندگی مردم را خیلی بیشتر تحت تاثیر قرار می دهد.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۴۱ - ۱۳۸۸/۰۱/۰۲
تو ایران به انتشار این جور اخبار میگن سیاه نمایی !!!!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۱۸ - ۱۳۸۸/۰۱/۰۲
تا موقعی دولت برای برنامه ریزی درست نداشته باشد :همین اش وهمین کاسه است .تازه هنوز بحران اقتصادی جهان کامل به ایران رخنه نکرده.تا 3الی4 ماه اینده اثرات ان رو میشه.حالا قدر دولت سازندگی و اصلاحات را می دونیم .خود اقای احمدی نژاد هم میدونه*
ناشناس
|
Turkey
|
۱۴:۲۴ - ۱۳۸۸/۰۱/۰۲
نشر اکاذیب و تشویش افکار عمومی.....وای بر شما!
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟