بازدید 75558

وزیر بهداشت از نحوه ثروتمند شدنش می‌گوید

من ثروتمند هستم اما این ثروت را از طریق رانت های دولتی و بازی کردن با دارایی های مردم یا احتمالاً سوءاستفاده از اطلاعات دولتی به دست نیاورده ام. یعنی من بیمار ویزیت کرده ام، عمل جراحی انجام داده ام و کار تحقیقی، علمی و پزشکی کرده ام.
کد خبر: ۴۱۱۸۳۴
تاریخ انتشار: ۰۸ تير ۱۳۹۳ - ۰۶:۱۸ 29 June 2014
وزیربهداشت با تشریح میزان و چگونگی ثروتمند شدنش،درباره اینکه برخی‌ها طرح تحول سلامت را پوپولیستی عنوان می‌کنند،توضیح داد و گفت: هنوز در مورد مضر بودن پارازیت‌ها به نتیجه قطعی نرسیده‌ایم، ولی درباره بنزین نظر رسمی وزارت را اعلام می‌کنیم.

به گزارش تسنیم، سید حسن هاشمی وزیر بهداشت با اشاره به ثروت خود عنوان کرد: من ثروتمند هستم اما این ثروت را از طریق رانت های دولتی و بازی کردن با دارایی های مردم یا احتمالاً سوءاستفاده از اطلاعات دولتی به دست نیاورده ام. یعنی من بیمار ویزیت کرده ام، عمل جراحی انجام داده ام و کار تحقیقی، علمی و پزشکی کرده ام.

وی بیان می کند: واقعیت این است که در طول 11 ماه گذشته، موفق نشدیم تغییری ایجاد کنیم. مشکلات زیادی پیش روی ما قرار داشته و دارد که باید حل وفصل شود. در گذشته، بودجه بیمارستان ها در اختیار دانشگاه ها قرار می گرفت، اما اکنون بودجه حاصل از هدفمندی یارانه ها به طور مستقیم در اختیار بیمارستان ها قرار می گیرد.

هاشمی ادامه می دهد: قصد داریم سالی 20 درصد و دست کم، نیمی از بیمارستان های کشور را هیات امنایی کرده و مستقل کنیم. من برای هر کدام از این بیمارستان ها حسابرس تعیین کرده ام که به طور مستقیم زیر نظر خودم کار می کنند. تراز درآمدها و هزینه های بیمارستان ها هر سه ماه یک بار گزارش می شود و اگر انحرافی مشاهده شود، به طور طبیعی، مدیر فعلی جایش را به مدیر بعدی خواهد داد.

وزیر بهداشت تصریح می کند: وقتی ما راجع به مستقل شدن بیمارستان ها صحبت می کنیم، بسیاری از دوستان ما فکر می کنند معنی استقلال بیمارستان ها، خصوصی سازی است.در حالی که این بیمارستان ها با همین تعرفه های دولتی و با همین شکل فعلی، خدمت ارائه می کنند. قرار است بیمارستان ها را به واحدهای کوچک اقتصادی تبدیل کنیم و برای آنها هیات مدیره یا هیات امنا تعیین شود. دولت و مجلس، چاره ای جز این ندارند که راه سرمایه گذاری بخش خصوصی در بخش سلامت را هموار کنند.

هاشمی در ادامه درباره ناکارآمدی ها و کاستی های حوزه بهداشت و درمان به به هفته نامه تجارت فردا، می گوید: در این 11 ماه حرف ما این بوده است که یک نظام بیمه مناسب برای مردم ایجاد شود که حداقل ها را در پایه پوشش دهد. خدمات پایه در دندانپزشکی، خدمات پزشکی و خدمات تشخیصی. حال ممکن است فردی بخواهد جراحی زیبایی داشته باشد یا دندانش را به فرم خاصی ترمیم کند که می تواند تحت پوشش بیمه های تجاری قرار گیرد.

وزیر بهداشت توضیح می دهد: حرف ما این است که این بیمه ها با یکدیگر تجمیع شود و در قالب بیمه پایه و فراگیر همه ایرانیان را تحت پوشش قرار دهد. در کنار اینها بیمه های تجاری نیز می توانند ایجاد شوند یا به فعالیت خود ادامه دهند. بر اساس محاسبات ما، تقریباً هزینه هیچ خدمتی، برابر با هزینه تمام شده آن پرداخت نمی شود. در بسیاری از خدمات هزینه تمام شده هفت تا هشت برابر پولی است که بیمه می پردازد.

هاشمی ادامه می دهد: از نظر بنده در ارائه خدمات (طرح تحول سلامت) دیگر برگشت به یک روز، یک ماه یا یک سال قبل، میسر نیست. اذهان عمومی تعهد دولت و شخص آقای رئیس جمهور را پذیرفته اند و انجام ندادن این تعهد مشکلات اجتماعی زیادی ایجاد می کند. مناطق زیادی است که پزشک نداریم یا کمبود بیمارستان و تخت داریم. باید روی این مشکلات کار شود. حالا اینکه کسی بخواهد بگوید طرح تحول سلامت پوپولیستی است یا نه، به قضاوت خودش بستگی دارد. معتقدم این حداقل کاری است که ما باید بکنیم. این وظیفه حاکمیت است.

وی عنوان می کند: نمی توانیم از پرسنلی که حقوق شان عقب مانده انتظار زیادی داشته باشیم. اگر من ادعا کنم خدمات درمانی و بهداشتی بسیار ارتقا پیدا کرده، ادعای بجایی نیست. خدا می داند وقتی می بینم مردم به دلیل کمبود پزشک متخصص از شهرستان ها به تهران می آیند و پشت در بیمارستان و کنار خیابان چادر می زنند، به شدت ناراحت می شوم.

هاشمی تصریح می کند: هنوز در مورد مضر بودن پارازیت به نتیجه قطعی نرسیده ایم، قرار است در مورد پارازیت گزارشی تهیه شود اما این گزارش باید واقعاً علمی، جامع و قابل استناد باشد. فعلاً هیچ کسی نمی تواند ادعا کند که پارازیت مضر نیست یا نشان دهد که پارازیت 100 درصد مضر است.

وی بیان می کند: خواسته ام که وزارت بهداشت و درمان در مورد آلایندگی بنزین یک بیانیه رسمی بدهد چون در این زمینه ها بهتر است وزارت رسماً اعلام نظر کند. ما در مورد بنزین به قطعیت رسیده ایم و رسماً هم اعلام خواهیم کرد که از نگاه سلامت چه مشکلاتی وجود داشته است.

وزیر بهداشت خاطرنشان می کند: من تا قبل از وزارت، کار دولتی نکرده بودم. فکر می کنم این چهار سال نخستین و آخرین تجربه ام باشد. ولی انصافاً کار بسیار سختی است. مهم ترین مساله ای که به آن فکر می کنم، بدهی هاست. من فکر می کنم اگر بالاخره بنا باشد دو کار اساسی در کشور انجام شود حتماً یکی از آنها تحول در حوزه سلامت است.
سلام پرواز
خیرات نان
بلیط اتوبوس
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۲۳۰
انتشار یافته: ۱۲
انصفا مدير و مندبر است و خير خواه انشالله تمام وزرا ياد بگيرند شايد شايد شايد اين مملكت در 10 سال ايتده خب بشود
آفرین براین وزیرکارآمدوصادق!
قبول دارید که تفاوت حقوقی پزشکان و سایر حرف بهداشت و درمان هم در این تغییر نقش دارد؟
خداوند خیر دنیا واخرت نصیب شما گرداند . خیلی کارتان درست است واقعا دوستتان داریم اقای هاشمی
خدا حفظش كنه آدم خوب با برنامه و زحمتكشي است البته وزارت بهداشت شانس داره و هميشه وزراي خوبي داشته اي كاش صنعت و آموزش و پرورش هم اين شانس را داشتند
من دست شما وزیر دلسوز را می بوسم که زحمت زیاد می کشید مردم کسی را که کار می کند با کس که فقط حرف می زند تشخیص می دهند
با تشکر از وزیر بهداشت که بالاخره در مورد پارازیت نظر داد حالا یا مضر است یا نیست ولی شما در تهران همیشه احساس رخوت خستگی و ناتوانی و پریدگی رنک را در مردم میبند تغدیه بد - الودگی - ترافیک -پارازیت همه دست بدست دادند وهجوم بی رویه به تهران مردم مریض و افسرده و بی انگیزه را در تجمع ها میشود احساس کرد
نوش جونت اگر واقعا از همین راهها بدست اومده
دمت گرم. همیشه زنده، پرتوان و سلامت باشید.
درود بر دکتر شایسته و مدیر و وزیر بی حاشیه دولت
باسلام و خسته نباشید الحمد لله رب العالمین خدمات و اقدامات آقای دکتر هاشمی خو ب محسوس و قابل تحسین است خداوند جزای خیرش دهد و اورا در این را یاری نماید.
با سلام به دكتر هاشمي. ايشان در اولين تجربه كار دولتي شان بسيار عالمانه عمل كردند. در مورد نحوه ثروتمند شدن ايشان، بايد گفت كه اگرچه ايشان فقط از طريق قانوني ثروتمند شده اند، اما ايراد اصلي در متناسب نبودن تعرفه هاي پزشكي است. وقتي قانون اجازه مي دهد كه براي يك عمل جراحي چهار دقيقه اي 3 ميليون تومان دريافت شود، آن قانون ايراد دارد. پيشنهاد مي كنم ايشان اينگونه اشكالات قانوني را اصلاح كنند تا هم پرداخت از جيب بيماران كم شود و هم بيمه ها با كسري منابع روبرو نشوند.
برچسب منتخب
# ماه رمضان # عید نوروز # جهش تولید با مشارکت مردم # دعای روز هجدهم رمضان # شب قدر