بازدید 15222
کیوسک بین‌المللی «تابناک»

استقبال آمریکا از «نقش سازنده» ایران در حل بحران عراق

استقبال آمریکا از «نقش آفرینی سازنده» ایران در حل و فصل بحران عراق، تحلیل یک خبرگزاری روسی از همکاری احتمالی تهران و واشنگتن در عراق، حمایت بسیاری از ایرانی‌ها از مداخله نظامی برای مقابله با تررویست‌ها در عراق و عزم فرانسه برای پیشبرد مذاکرات هسته‌ای ایران، از جمله مهمترین مطالب امروز مطبوعات جهان درباره ایران است.
کد خبر: ۴۱۱۵۵۳
تاریخ انتشار: ۰۷ تير ۱۳۹۳ - ۰۹:۰۰ 28 June 2014
استقبال آمریکا از «نقش سازنده» ایران در حل بحران عراقاستقبال آمریکا از «نقش آفرینی سازنده» ایران در حل و فصل بحران عراق، تحلیل یک خبرگزاری روسی از همکاری احتمالی تهران و واشنگتن در عراق، حمایت بسیاری از ایرانی‌ها از مداخله نظامی برای مقابله با تررویست‌ها در عراق و عزم فرانسه برای پیشبرد مذاکرات هسته‌ای ایران، از جمله مهمترین مطالب امروز مطبوعات جهان درباره ایران است.

استقبال آمریکا از «نقش سازنده» ایران در حل بحران عراق

به گزارش «تابناک»، مباحث مربوط به همکاری احتمالی ایران و آمریکا در مقابله با تروریست‌ها در عراق، امروز نیز بخش مهمی از مطالب مطبوعات جهانی را از آن خود کرده است. در این زمینه، سایت خبری «عراقی نیوز» موضع‌گیری جدید آمریکا در این زمینه را بازتاب داده و می‌نویسد، ماری‌هارف، روز گذشته، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا، مداخله سوریه در عراق را رد کرده، ولی گفته آمریکا از «نقش سازنده» ایران در حل و فصل بحران امنیتی عراق استقبال می‌کند.‌ هارف گفته آمریکا در تلاش برای حمایت از ارتش عراق است و گروهی را به این کشور فرستاده تا به واحدهای ویژه عراقی کمک کنند.

استقبال آمریکا از «نقش سازنده» ایران در حل بحران عراق

در همین حال، تأکید بر مفید بودن همکاری ایران و آمریکا در عراق، از مطبوعات غربی فراتر رفته و رسانه‌ها و مطبوعات دیگر کشورها نیز در این زمینه مطالبی را منتشر می‌کنند.

خبرگزاری «ریانووستی» یکی از همین موارد است که در مطلبی می‌نویسد، در حالی که گروه‌های تروریست تکفیری، کنترل بخش‌هایی از عراق را به دست گرفته و صدها سرباز عراقی را به قتل رسانده‌اند، به نظر می‌رسد، همکاری میان تهران و واشنگتن تنها نیرویی است که می‌تواند جلو‌ درگیر شدن عراق در یک بحران عمیق تر را بگیرد.

به باور یک کارشناس که ریانووستی با وی مصاحبه کرده، ایران و آمریکا باید نوعی همکاری عملگرایانه ‌در زمینه به اشتراک‌گذاری اطلاعات و نیز عملیات‌های محدود در عراق انجام دهند.

استقبال آمریکا از «نقش سازنده» ایران در حل بحران عراق

در مطلب دیگری در همین زمینه، روزنامه «گاردین» از تمایل بسیاری از ایرانی‌ها به مداخله نیروهای نظامی کشور در عراق و مقابله با تروریست‌ها خبر داده و می‌نویسد، خشونت‌های تروریست‌های تکفیری در عراق و کینه شدید آن‌ها نسبت به شیعیان، ‌زنگ هشداری برای ایرانی‌ها بوده و سبب شده بسیاری از آن‌ها خواستار مداخله نظامی کشورشان در عراق شوند.

گاردین می‌نویسد، این احساس تا حدی در میان ایرانی‌ها قوت گرفته که حتی کسانی که اصولاً علاقه ای به نهادهای نظامی کشورشان ندارند نیز اکنون از این نهادها حمایت کرده و خواستار مقابله آن‌ها با تروریست‌ها شوند.

استقبال آمریکا از «نقش سازنده» ایران در حل بحران عراق

اما در میان دیگر مطالب امروز مطبوعات جهان درباره ایران، بخشی نیز به موضوع هسته ای اختصاص دارد. در این زمینه، خبرگزاری کویت با انتشار مطلبی از عزم فرانسه برای ادامه مذاکرات هسته ای با ایران خبر داده است.

این خبرگزاری می نویسد، یک مقام ارشد فرانسوی گفته این کشور به همراه شرکایش در گروه 1+5، مصمم به پیگیری و پیشبرد مذاکرات «جدی، اما دشوار و پیچیده» هسته ای با ایران است تا بر پایه آن بتوان به توافق نهایی در موضوع هسته‌ای دست یافت.

رومن نادال، سخنگوی وزارت خارجه فرانسه ضمن بیان این مطلب گفته، کشورش از ایران انتظار دارد به سرعت تصمیمات لازم برای رسیدن به توافق نهایی را بگیرد..

استقبال آمریکا از «نقش سازنده» ایران در حل بحران عراق

در پایان روزنامه «تایمز اسرائیل» اظهارات جدید رئیس رژیم اسرائیل را درباره مذاکرات هسته‌ای ایران بازتاب داده که گفته در این موضوع، می‌توان به باراک اوباما، رئیس جمهور آمریکا اعتماد کرد.

شیمون پرز ضمن بیان این موضوع‌ گفته، اوباما در جریان ریاست جمهوری‌اش تاکنون به شیوه‌ای خستگی‌ناپذیر در راستای پیشبرد منافع رژیم اسرائیل در خاورمیانه و پاسداری از هر گونه تهدید علیه این رژیم، به ویژه از سوی ایران، فعالیت کرده است.

وی با رد این موضوع که اوباما یک رئیس جمهور ضعیف است، اظهار داشته: «او چه کاری برای اسرائیل انجام نداده که باید درخواست کنیم تا انجام دهد؟».
تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
خرید چیلر
فریت بار
اشتراک گذاری
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱۸
انتشار یافته: ۱۹
آمریکا خیلی دوست داره که ایران رو مستقیما وارد بحران عراق بکنه تا دست و پای ایران با استناد به قوانین حقوق بشری بسته بشه. در حالی که ایران در حال حاضر نفوذ بیشتری در عراق داره. وقتی یکی با چوب کنار باتلاق بایسته راحت تر کمک میکنه تا وقتی خودش هم بره توی باتلاق.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۴:۱۴ - ۱۳۹۳/۰۴/۰۷
ریا نهووستی خبرگزاری دولتی روسیه هست. روسیه همیشه از نزدیکی ایران و آمریکا هراس داشته. این بار معلوم نیست به چه دلیلی می خوان ایران و آمریکا تو این قضیه با هم همکاری کنن.
برای از بین بردن داعش باید از هیچ کاری کوتاهی نکنیم چون انها دشمن انسانیت هستند
تعامل سازنده ما با دیگر کشور ها فدرت سیاسی ما را در عرصه های بین المللی بالا میبرد
پاسخ ها
اکبر
| Iran, Islamic Republic of |
۱۶:۳۱ - ۱۳۹۳/۰۴/۰۷
اگه منظورت آمریکا است یکی به من بگه سلاحهایی این تروریستها ساخت کجاست. اگه این سلاحها به طور غیر قانونی به دست اینا رسیده چرا پیگیری نمیکنه که از کجا به دست اینا می رسه و جلوش رو نمیگیره. دیروز هم که اوباما تقاضای بودجه کرده برای حمایت از مخالفان سوری.
ناشناس
| United Kingdom |
۱۸:۱۳ - ۱۳۹۳/۰۴/۰۷
تعامل سیاسی با اقدام نظامی فرق دارد.
امریکا ودول غربی برای حفظ رژیم صهیونیستی به معادله بزرگی رسیده اند وان هم برهم زدن ارامش کشورهای خاورمیانه ومشغول نمودن انها در جنگهای داخلی ونهایتا تجزیه این کشورها وازبین رفتن سرمایه ملی ومردمی وفقر وبدبختی است مانند لیبی سوریه عراق و...
ایران باید این تکفیری ها رو از خاک عراق بیرون کند
این جماعت وحشی حق نفس کشیدن ندارد باید نسلشون از روی کره زمین پاک شود.
امریکا می خواد ایران رو وارد جنگ فرسایشی کنه بعدطرح شیطانی خاورمیانه جدید رو عملی کنه
امثال آقا حسین و آقا مرتضی توجه داشته باشند که ما همه دوست داریم که عراق از وجود نجاسات داعشی پاک بشه! اما این را در نظر داشته باشید که این موضوع ممکن است یک دام باشد برای ایران که با حمله به تروریستهای تکفیری در باتلاق جنگ گیر کند و نیرویش تحلیل برود. البته من مطمئنم نیروهای سپاه قدس از این حرف ها زرنگ تر هستند و گول نمی خورند. من با کامنت اول کاملا موافقم.
شیعیان میباید با داعش عین خودشان رفتار کنند فرقی نمیکند ایرانی یا عراقی هرطوری هست باید جلو نسل کشی شیعه ها را به هر طریق ممکن گرفت
به نظر من ايران نبايد مستقيم وارد عمليات نظامي بشه.هدف آمريكا وارد كردن پاي ايران به باتلاق عراقه.البته عراق براي ايران باتلاق نيست.بايد كمك هاي استرات‍يك واطلاعاتي به عراق بشه.مطمئن باشيد آمريكا از همكاري با ايران استفاده اطلاعاتي ميكنه به نفع داعش اگر بنا به همكاري شد هم بايد اطلاعات سوخت شده داد بهشون تازه معلوم نيست خود عراق الان توش كي به كيه.بهتر ايران از بيرون هدايت كننده باشه تا هم قواي نظامي مون حفظ بشه واسه خودمون هم اينكه امريكا فعلا دور بشه از هدفش .گرچه مطمئن باشيد اونا دنبال راه انداختن جنگ مستقيم بين ايران و عربستان هستند.خاك تو سر حاكمان نفهم مرتجع بعضي از اين كشور هاي عربي.كه اگر متحد ميشد دنياي اسلام الان بهترين زمان بود واسه به زير كشيدن قدرتهاي سلطه گر غرب و شرق تو اين اوضاع خراب اقتصادي شون.
اگر مسلمانیم وشیعه ومعتقد به ولایت فقیه منتظر حکم باشیم
تا کی باید تماشاگر جولان دادن این دائش وحشی باشیم باید ریشه آنان را از روی زمین به یاری خدا و امام زمان(عج) بکنیم ما منتظر اذن جهاد از طرف مقام معظم رهبری و مراجع تقلیدمان هستیم0
بهترين كار ايران رساندن كمك مخفيانه به دولت عراق وحضور مخفيانه است ودخالت علني بزرگترين اشتباه وموجب دامن زدن به جنگ وسوئ استفاه آمريكا وديگر كشورهاي مداخله گر خواهد بود
پاسخ ها
ناشناس
| United Kingdom |
۱۸:۱۶ - ۱۳۹۳/۰۴/۰۷
ورود مستقیم به جنگ به ضرر ایران هست. باید حرم های معصومین خط قرمز ما باشند
مرگ بر آمریکا شیطان بزرگ " روز نبرد بزرگ " امروز است کوبنده ترین اقدام فرستادن باران موشک بطرف ناو های آمریکاییست.
داعش در عراق تله فوق العاده زیرکانه آمریکا و صهیونیستها برای ایران است احتمالا جنگی دیگر در راه است آرامش در خاورمیانه به نفع کشورهای غربی و آمریکا نیست همیشه بازار متشنج سود زیادی برای صاحبان سرمایه دارد خاورمیانه بازار خوبی از هر نظر برای کشور های مستکبر است .
موفقیت در نبردهای امروزی تنها با سلاح های پیشرفته ممکن نیست بلکه مستلزم داشتن افکار خلاقانه وداشتن قدرت تحلیل و توانایی اطلاعاتی بالا می باشد واین تواناییهای ایرانیان برای دشمنان ما ثابت شده است مانند بحران سوریه.
برچسب منتخب
# حادثه سقوط بالگرد رییس جمهور # سید ابراهیم رئیسی # حسین امیر عبداللهیان # سیدمحمدعلی آل هاشم # مالک رحمتی
وب گردی