دستگيري شرور جنوب تهران با قمه

کد خبر: ۴۰۸۵۶۲
| |
12656 بازدید
|
۱
يكي از اشرار محله 13 آبان تهران دستگير شد، اين خبر را سرگرد درخشاني، رييس كلانتري 168 سيزده آبان اعلام كرده و گفته كه اين شرور سابقه‌دار هنگام دستگيري يك قبضه قمه نيز به همراه داشته است.

به گزارش اعتماد، سرگرد درخشاني ادامه داد: در روز جمعه ماموران اين يگان هنگام گشتزني در خيابان «رجايي» جنب پل آزادگان به فردي كه با ظاهري نامناسب در حال پرسه زدن بود مشكوك شدند و براي بررسي موضوع وارد عمل شده و به او نزديك شدند اما مظنون به محض مشاهده پليس متواري شد.

او افزود: ماموران پس از مشاهده اقدام اين فرد به تعقيب وي پرداخته و عمليات تعقيب و گريز پليسي براي دستگيري وي آغاز شد كه سرانجام پس از طي مسيري ماموران موفق شدند او را دستگير كنند كه پس از از بازرسي از وي يك قبضه قمه و سه دستگاه تلفن همراه كشف و ضبط شد.

 به گفته رييس كلانتري 168 سيزده آبان، ماموران متهم را به همراه اموال مكشوفه براي تكميل پرونده و تحقيقات بيشتر به كلانتري انتقال دادند كه طي بررسي سوابق متهم مشخص شد وي سابقه‌دار است و پيش از آن چندين مرتبه به اتهام شرارت و زورگيري بازداشت شده است.

اشتراک گذاری
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱۳
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۱۴ - ۱۳۹۳/۰۳/۲۶
تبعید به جزیره آدمخوارها
نظرسنجی
با کدام نرخ بنزین موافقید؟