میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

نشان عالی امریکا برای محقق ایرانی

کد خبر: ۳۹۴۵۴۹
| |
9198 بازدید

یک استاد جوان ایرانی دانشگاه میشیگان موفق به دریافت بالاترین نشان تحقیقاتی دانشمندان و مهندسان جوان از رئیس جمهوری امریکا شد.

به گزارش ایسنا دکتر «مونا جراحی» در مراسمی که هفته گذشته در کاخ سفید برگزار شد، به همراه چند محقق دیگر نشان «استعداد برتر حرفه‌ای جوان سال» را از رئیس جمهوری امریکا دریافت کرد.

علت اعطای این جایزه به این استاد جوان، تحقیقات و طرح‌های خلاقانه وی در گسترش دانش پلاسمونیک در ساخت وسایل نانوالکترونیک و نانوفتونیک و صنعتی کردن فناوری «تراهرتز» است که در صنایع پزشکی، دارویی و ماشین‌آلات کاربرد دارد.

پروفسور «جراحی» تنها محقق ایرانی تباری بود که موفق به دریافت جایزه استعداد برتر امسال شد. جایزه ریاست جمهوری برای استعدادهای برتر حرفه‌ای مهندسان و پژوهشگران در سال ۱۹۹۶ به دستور کلینتون و با همکاری شورای ملی علوم و فناوری امریکا بنیانگذاری شد.

این جایزه، ارزشمندترین جایزه دولتی است که یک مهندس یا پژوهشگر در اوایل زندگی حرفه‌ای‌اش می‌تواند دریافت کند.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت