تحصن در دانشگاه منابع طبيعي گرگان
در پي مرگ يکي از دانشجويان دانشگاه علوم کشاورزي و منابع طبيعي گرگان، دانشجويان رشتههاي مختلف از ساعت 6 عصر ديروز مقابل ساختمان مرکزي اين دانشگاه تحصن کردند.
بنا به اخبار دريافتي از گرگان، گفته ميشود کيانا عبداللهي دانشجوي مشهدي در پي ايست قلبي فوت کرده است و دانشجويان معتقدند عدم وجود تجهيزات پزشکي و تاخير در رساندن وي به مراکز درماني، منجر به اين حادثه تلخ شده است. در همين حال اعلام مسئولين دانشگاه مبني بر خودکشي اين دانشجو منجر به تحريک احساسات دانشجويان شده است.
اين در حالي است که يک دانشجوي دختر ديگر نيز چندي پيش در حادثهاي مشابه و به علت تاخير در رسيدن به بيمارستان درگذشت.
دانشجويان متحصن با در دست داشتن پلاکاردهايي اعلام کردند اين تحصن سياسي نيست و آنها صرفا خواستار ايجاد درمانگاه و تجهيزات پزشکي ويژه دانشجويان هستند.
خانواده اين دختر دانشجو نيز در جمع دانشجويان متحصن حاضر شدهاند.
دانشجويان معترض در حالي خواستار حضور و پاسخگويي دکتر رحماني رئيس اين دانشگاه بودند که گفته ميشود، وي به تهران رفته است.
اعتراض دانشجويان در حالي است که پيش از اين نيز اعتراضات پراکندهاي از سوي دانشجويان و برخي از اساتيد نسبت به شيوههاي مديريتي دانشگاه صورت گرفته است.
تجمع عابران و مکث خوردروها در خيابان مشرف به دانشگاه براي ساعتي منجر به ايجاد ترافيک در خيابان شهيد بهشتي شده بود که با حضور ماموران نيروي انتظامي برطرف شد.
بنابر آخرين خبر رسيده، دانشجويان معترض وعدههاي مسئولان دانشگاه را نپذيرفتهاند و همچنان به اعتراض خود ادامه دادهاند.


