صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

امیر قلعه‌نویی: الشباب آخرین شانس ماست

کد خبر: ۳۹۲۷۵۹
| |
2939 بازدید
امیر قعله‌نویی گفت: دیدار فردای ما با الشباب آخرین شانس ماست و باید ببریم تا به صعود امیدوار بمانیم.

به گزارش ایسنا، امیر قعله‌نویی در حاشیه تمرین تیمش برابر الشباب درباره این دیدار اظهار کرد: ابتدا از مردم عزیزمان بابت نتایج اخیر عذرخواهی می‌کنم . الشباب تیم خوبی است و دو شب پیش بازی آنها را با الهلال با وجود آنکه حال نداشتم دیدم! این دیدار آخرین شانس ماست و باید ببریم تا به صعود امیدوار بمانیم.

او درباره محرومان و مصدومان تیمش اظهار کرد: ساموئل محروم است و نظری، غلام‌نژاد، اکبر پور و جمشیدیان مصدومان ما محسوب می‌شوند.

سرمربی استقلال در پاسخ به سوالی درباره سرنوشت ملی‌پوشان تیمش عنوان کرد: فوتبال 11 نفره است و ما نمی‌توانیم 7 نفره به میدان برویم. فدراسیون کتباً به ما اعلام کند که به مصاف الشباب نرویم و ما هم تیم را به AFC تحویل می‌دهیم. اصلاً فرض کنیم یازده نفره شویم در شأن ما و ایران است که بدون ذخیره در این رقابت‌ها حاضر شویم؟ در 32سال تجربه فوتبالی‌ام چنین چیزی ندیده بودم. همانطور که گفتم فدراسیون کتباً مسوولیت این مسئله را قبول کند و خودش هم پاسخ هواداران را بدهد. تا جایی که می‌دانم امروز هیات مدیره ما جلسه‌ای را با وزارت ورزش داشته و نتیجه آن هر چه شود، به ما آن را ابلاغ می‌کنند. اگر هم الزام کنند به مدیریت باشگاه ارتباط دارد و ما تابع هستیم.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟