ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

اولویت‌های سال ۹۳ آموزش و پرورش اعلام شد

وزیر آموزش و پرورش، اولویت‌های سال ۹۳ این وزارتخانه را اعلام کرد.
کد خبر: ۳۹۰۳۴۴
| |
12084 بازدید
وزیر آموزش و پرورش، اولویت‌های سال ۹۳ این وزارتخانه را اعلام کرد.

علی‌اصغر فانی وزیر آموزش و پرورش در گفت‌وگو با فارس به اولویت‌های سال 93 این وزارتخانه اشاره کرد و اظهار داشت: حدود 750 مسئله را در آموزش و پرورش در این مدت شناسایی کردیم.

وی ادامه داد: این مسائل را طبقه‌بندی و اولویت‌گذاری کردیم و به چهار اولویت رسیدیم که شامل ارتقای کیفیت مدیریت آموزشگاهی، ساماندهی و بهسازی نیروی انسانی در آموزش و پرورش، عملیاتی کردن بودجه آموزش و پرورش و توسعه مشارکت همه‌جانبه است که اینها اولویت‌های‌مان در سال 93 خواهد بود.

وزیر آموزش و پرورش گفت: قبل از پیشنهاد بودجه وزارت آموزش و پرورش به مجلس، این موارد را در لایحه دولت پیش‌بینی کردیم و مجلس احکام را تصویب کرد.

وی به امکانات در نظر گرفته شده برای اسکان فرهنگیان در ایام نوروز نیز اشاره کرد و بیان داشت: قریب به 100 هزار کلاس درس را برای اسکان فرهنگیان در ایام نوروز تجهیز کردیم و این علاوه بر خانه‌های معلم و مراکز دیگر بود؛ ضمن اینکه کیفیت کار نسبت به سال‌های گذشته بهتر بود.

تور کیش
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات