صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

رویکرد کمیته امداد برای سال 93

کد خبر: ۳۸۷۳۱۳
| |
5552 بازدید
معاون حقوقی و امور مجلس کمیته امداد امام خمینی (ره) درباره اعتبارات کمیته امداد امام خمینی (ره) در قانون بودجه سال 93، گفت: 33 هزار میلیارد ریال اعتبار کمیته امداد مصوب شده که نسبت به سال گذشته 21 درصد افزایش داشته است.

به گزارش خبرگزاری خانه ملت، منصور قمشه با تشکر از دولت و مجلس شورای اسلامی جهت‌گیری بودجه کمیته امداد امام خمینی (ره) در سال 93 را براساس سیاست‌های کلان این نهاد و در راستای اقتصاد مقاومتی با رویکرد توانمندسازی، اشتغالزایی و کارآفرینی به همراه عزت نفس خانواده‌های تحت حمایت اعلام کرد و به تشریح آن پرداخت و گفت: در راستای اهداف و برنامه‌های کمیته امداد امام خمینی (ره) مبنی بر اشتغالزایی و کارآفرینی خانواده‌های تحت حمایت و اجرای بند (ج) ماده 39 قانون برنامه پنج‌ساله کشور مبنی بر خروج هر ساله 10 درصد از خانواده‌های تحت پوشش با حمایت دولت محترم و نمایندگان مجلس شورای اسلامی براساس بند (د) تبصره 17 قانون بودجه بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران مکلف شد تا مبلغ 20 هزار میلیارد ریال از مانده تسهیلات قرض‌الحسنه و رشد منابع مذکور جهت اشتغالزایی خانواده‌های کمیته امداد امام خمینی (ره) توسط بانک‌های کشور با معرفی این نهاد اقدام نماید.

استفاده از تسهیلات صندوق توسعه ملی

معاون حقوقی و امور مجلس کمیته امداد امام خمینی (ره) یکی دیگر از اقدامات موثر در راستای توانمندسازی مددجویان کمیته امداد در قانون بودجه سال 93 بهره‌مندی این نهاد از تسهیلات صندوق توسعه ملی اشاره کرد و گفت: براساس بندهای (د) و (هـ) تبصره 5 قانون بودجه 5 درصد از منابع این دو بند جهت اشتغال خانواده‌های تحت حمایت کمیته امداد امام خمینی (ره) و سازمان بهزیستی اختصاص گردید و بانک‌های عامل نیز موظف به اجرای آن خواهند بود.

افزایش 100 درصد تسهیلات قرض‌الحسنه بانکی

وی یادآور شد: با عنایت به دو مصوبه فوق‌الذکر یکی از اقدامات مهم در جهت سرعت‌بخشی و کمک به اشتغال‌زایی و کارآفرینی خانواده‌های مستعد تحت پوشش افزایش صددرصدی تسهیلات قرض‌الحسنه بانکی و صندوق توسعه ملی در قانون بودجه سال 93 می‌باشد.

تحصیل رایگان فرزندان خانواده‌های کمیته امداد در دانشگاه‌های کشور

قمشه افزود: به منظور اجرای بند (ک) ماده 20 برنامه پنج‌ساله توسعه جمهوری اسلامی ایران و براساس بند (الف) تبصره 16 بودجه سال 93 تحصیل فرزندان خانواده‌های تحت حمایت کمیته امداد در دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی و موسسات رایگان خواهد بود و هزینه آن در ابتدای هر نیمسال تحصیلی از محل اعتبارات آن پرداخت خواهد شد.

معافیت از انشعاب آب، برق، فاضلاب و گاز

معاون حقوقی و امور مجلس کمیته امداد امام خمینی (ره) گفت: براساس قانون برنامه 5 ساله کشور و بند (هـ) تبصره 17 قانون بودجه سال 93 مددجویان تحت پوشش کمیته امداد و سازمان بهزیستی از پرداخت هزینه‌های صدور پروانه ساختمانی، عوارض شهرداری و هزینه‌های انشعاب آب، برق، فاضلاب و گاز برای یک‌ بار در حد یک واحد مسکونی مطابق الگوی مصوب معاف خواهند بود و دستگاه‌های ارائه‌دهنده خدمات مذکور موظف به ارائه خدمات به طور رایگان به مددجویان تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) و سازمان بهزیستی کشور می‌باشند.

معادل زکات و مطالبات کمیته امداد

وی افزود: در قانون بودجه سال 93 مبلغ یک‌هزار میلیارد ریال معادل زکات جمع‌آوری شده توسط کمیته امداد امام خمینی (ره) و مبلغ یک‌هزار ریال سهام به عنوان مطالبات کمیته امداد و مجتمع اقتصادی این نهاد در نظر گرفته شده است.

کمک مناطق آزاد تجاری و صنعتی کشور به محرومان

معاون حقوقی و امور مجلس کمیته امداد امام خمینی (ره) گفت: در اجرای بند (ز) ماده 112 قانون برنامه پنج ساله پنجم توسعه کشور و براساس بند (الف) تبصره 17 قانون بودجه سازمان‌های مناطق آزاد تجاری و صنعتی یک درصد این بند از محل وصول عوارض ورود و صدور کالاها و خدمات این مناطق را به خانواده‌های تحت حمایت کمیته امداد امام خمینی (ره) و سازمان بهزیستی همان مناطق اختصاص دهند.

قشمه گفت: دیگر بند مصوب در قانون بودجه سال 93 تصویب این نهاد را همکاری کمیته امداد با وزارت آموزش و پرورش جهت کمک به شتاب بحث در ریشه‌کنی بی‌سوادی در کشور به ویژه در خانواده‌های تحت حمایت این نهاد می‌باشد.

معاون حقوقی و امور مجلس کمیته امداد امام خمینی (ره) در پایان یادآور شد: بیشترین میزان رشد اعتبارات کمیته امداد امام خمینی (ره) مربوط به تامین هزینه‌های معیشتی خانواده‌های تحت حمایت  با 55 درصد و حمایت‌های اجتماعی با 7.7 درصد است.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟