صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

حذف اکثر سهمیه‌های تمتع سال ۹۳

در سال‌های گذشته بازیگران و هنرمندان هم سهمیه داشتند اما در سال جاری هیچ سهمیه‌ای به جز سهمیه ذکر شده وجود ندارد و شخصیت‌های سیاسی، نمایندگان مجلس و وزرا هم هیچ سهمیه‌ای را در سال 93 نخواهند داشت.
کد خبر: ۳۸۶۶۷۳
| |
7450 بازدید
رئیس سازمان حج و زیارت با اشاره به اینکه در موسم حج سال گذشته سهمیه‌هایی به برخی از اقشار داده می‌شد گفت: برای حج سال آینده تمام سهمیه‌ها به جز سهمیه خانواده شهدا و ایثارگران حذف شده است.

سعید اوحدی در گفت‌ وگو با فارس گفت: کل سهمیه‌ای که در سال 93 از طریق سهمیه به حج اعزام می‌شوند بین 5 هزار تا 5 هزار و 200 نفر هستند که شامل خانواده معظم شهدا، ایثارگران و جانبازان می‌باشد.

وی ادامه داد: 4 هزار و 800 سهمیه به بنیاد شهید داده می‌شود که شامل خانواده شهدا و جانبازان می‌شوند و 400 سهمیه به ایثارگران و نخبگانی که کار ویژه‌ای در انقلاب انجام دادند.

اوحدی تصریح کرد: به جز این سهمیه‌ها دیگر هیچ سهمیه‌ای مانند سهمیه دانشجویی وجود ندارد.

وی ادامه داد: در سال‌های گذشته بازیگران و هنرمندان هم سهمیه داشتند اما در سال جاری هیچ سهمیه‌ای به جز سهمیه ذکر شده وجود ندارد و شخصیت‌های سیاسی، نمایندگان مجلس و وزرا هم هیچ سهمیه‌ای را در سال 93 نخواهند داشت.

رئیس سازمان حج و زیارت افزود: وقتی که ما بیش از یک میلیون و 500 هزار نفر در نوبت اعزام به تمتع داریم، در صورت لحاظ کردن سهمیه‌ها سال‌های انتظار برای آنها بیشتر می‌شود و سهمیه‌ها حق زائران را از آنها می‌گیرد.

اوحدی ادامه داد: در موسم حج تمام سهمیه‌ها به جز سهمیه خانواده معظم شهدا، جانبازان و ایثارگران به طور کامل حذف شده است و از میان رسانه‌ها و خبرنگاران نیز تنها رسانه ملی برای پوشش کلان به موسم حج اعزام می‌شود.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...