صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

واکنش حسینیان به دیدارهای اشتون

حسینیان با هشدار نسبت به تلاش غرب برای شبیه‌سازی تحولات اوکراین در ایران گفت:‌ در اوکراین،‌ غربی‌ها هر زمان که اراده می‌کردند با مخالفان دیدار می‌کردند،‌ در حالی که در شأن جمهوری اسلامی ایران نیست که مقامات غربی به این راحتی با محکومان و فتنه‌گران دیدار کنند.
کد خبر: ۳۸۵۵۸۳
| |
16086 بازدید

عضو کمیسیون اصل 90 مجلس گفت:‌ در اوکراین هم،‌ غربی‌ها هر زمان که اراده می‌کردند با مخالفان دیدار می‌کردند،‌ اما در مورد جمهوری اسلامی هنوز این قدر گستاخ نشده‌اند که بدون هماهنگی‌های لازم به دیدار محکوم فتنه بروند و قطعاً پیش ‌از آن هماهنگی‌هایی انجام شده است.

حجت‌الاسلام والمسلمین روح‌الله حسینیان نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس با اشاره به دیداری که کاترین اشتون در خلال سفر دو روزه خود به ایران با محکومان فتنه سال 88 انجام داد، گفت:‌ این‌ دیدار،‌ مصداقی از دخالت اروپاییان در مسائل داخلی جمهوری اسلامی ایران است.

وی با تأکید بر ضرورت جلوگیری از تکرار این گونه دیدارها اظهار کرد:‌ ما شدیداً به دیدار مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا با یک محکوم فتنه معترض هستیم و معتقدیم از جایگاه بالا و قیم‌مآبانه صورت گرفته است.

حسینیان با هشدار نسبت به تلاش غرب برای شبیه‌سازی تحولات اوکراین در ایران گفت:‌ در اوکراین،‌ غربی‌ها هر زمان که اراده می‌کردند با مخالفان دیدار می‌کردند،‌ در حالی که در شأن جمهوری اسلامی ایران نیست که مقامات غربی به این راحتی با محکومان و فتنه‌گران دیدار کنند.

وی از لزوم برخورد شدید وزارت امور خارجه و نیز ضرورت دفاع مجلس شورای اسلامی از منافع ملی سخن گفت و تصریح کرد:‌ مجلس، بی‌شک این موضوع را در جلسه علنی و یا کمیسیون‌ سیاست خارجی و امنیت مطرح کرده و در قبال آن عکس العمل نشان خواهد داد تا دیگر کسی به خود اجازه توهین به ملت ایران را ندهد.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: مسلماً اروپایی‌ها هنوز این قدر گستاخ نشده‌اند که بدون هماهنگی‌های لازم دست به چنین اقدامات تحریک‌آمیزی بزنند و قطعاً پیش از دیدار،‌ هماهنگی‌هایی انجام شده است.

وی وزارت خارجه را در هر صورت، مسئول پاسخ‌گویی به چرایی و چگونگی انجام این دیدار عنوان کرد و افزود: البته محکومان فتنه،‌ اساساً افراد با اهمیتی نیستند، که یک مقام اروپایی بخواهد با او ارتباطی برقرار کند، بلکه این گونه دیدارها نشان از توطئه‌ای پشت پرده دارد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟