صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

سایه نابرابر «عاقبت بخیری» بر سر کودکان!+‌ گزارش تصویری

بوی خوش عید می‌آید. هرچند این روز‌ها ‌حال و روز بزرگتر‌ها در سایه وضعیت نه چندان مناسب اقتصادی تعریف چندانی ندارد،‌ کودکان، سرشار از طراوت و سادگی منتظر رسیدن سبز‌ترین لحظه‌ها در آغاز سال نو هستند؛ از عیدی گرفتن گرفته تا خریدهای سال نو، ولی این همه ماجرا نیست!
کد خبر: ۳۸۴۵۰۹
| |
12700 بازدید
|
سایه نابرابر بوی خوش عید می‌آید. هرچند این روز‌ها ‌حال و روز بزرگتر‌ها در سایه وضعیت نه چندان مناسب اقتصادی تعریف چندانی ندارد،‌ کودکان، سرشار از طراوت و سادگی منتظر رسیدن سبز‌ترین لحظه‌ها در آغاز سال نو هستند؛ از عیدی گرفتن گرفته تا خریدهای سال نو، ولی این همه ماجرا نیست!

به گزارش «تابناک» از دریافت عیدی گرفته تا خریدهای سال نو، در کنار تعطیلاتی که می‌توانند با خیال آسوده از آن به تناسب برنامه‌ریزی والدینشان بهره‌مند شوند؛ شاید از بهترین بهانه‌هایی باشد که لذت فرا رسیدن بهار را برای آن‌ها دوچندان می‌کند!

اما شوم‌بختانه که این همه ماجرا نیست! اگر تنها یک بار گذرتان به بازار پایتخت افتاد، به راحتی تفاوت چهره کودکان کاری را ‌‌خواهید دید که در نبود یک متولی پاسخگو، نه تنها انگیزه و دل و دماغی در این روزها ندارند، بلکه با اضطراب و استرس فراوان به دنبال‌ درآمد بیشتر برای جیب کسانی هستند که به آسانی از زلالیت و معصومیت آن‌ها سوء‌استفاده می‌کنند.

برخی از کودکان کار نیز خودخواسته و با توجه به اوضاع اقتصادی بسیار نامطلوب خانواده، درس را‌‌ رها کرده و کسب درآمد را‌ هر چند اندک و همراه با سختی و رنج به جان می‌خرند.

تقابل چهره کودکان کار با هم‌سالانشان در گوشه کنار بازار پایتخت، یکی از اسناد شکاف طبقاتی و معنای دو‌سویه و نا‌متعارف «عاقبت بخیری» است که اینچنین مشهود بر سرشان سایه افکنده است!

ارتباط با صفحه عکس
photo@tabnak.ir


مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۵۰
انتشار یافته: ۲۶
مسعود
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۲۰ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۵
می شکند پشت سپاهی آهی گاهی.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۲۸ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۵
پس این همه سازمان خیریه در کشور چرا کاری نمی کنند ؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۱:۳۵ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۵
لازم است بر روی این سازمانها نظارت دقیقی انجام شود.نماینده ها کارت بدهند.
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۲:۱۹ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۵
نماینده ها سریع تر به مردم گزارش دقیق و کاملی در این ارتباط بدهند.
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۲:۲۳ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۵
نمایندگان با قاطعیت ورود کنند.
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۲:۲۸ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۵
نمایندگان مجلس یک قانون نظارت قوی تصویب کنند.
رضا
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۳۴ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۵
تلخ...........
عاطفه
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۴۱ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۵
ممنونم از اینکه ، همیشه تابناک در انتقال و نشر مشکلات کودکان کار پیش قدم بوده.سپاسگزارم.
مرجان ص
|
United States
|
۱۰:۴۴ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۵
بسیار سپاسگزارم، از اینکه برخی از خبرگزاریها دغدغه های دیگه ای رو به تصویر میکشن، این بحران بسیار خطرناک، که آینده را برای جامعه تهدید میکنه به این شکل تصویر کشیدید.
اگر قبول کند بنده خدا
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۴۶ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۵
بعضی از جیب ها هنوز پرنشده
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۴۸ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۵
رسوائی
ناشناس
|
United Kingdom
|
۱۰:۵۲ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۵
می دونم منتشر نمی کنی فقط نظراتی که باب میل باشد را منشتر می کنی ... ولی برای خودم می نویسم شاید شما هم بخوانی ... بله بسیار تصاویر دردناکی از فقر و اختلاف طبقاتی است.. ولی سووال ینده این است مادر پدر این بچه ها کیستند کجا هستند که بچه هایشان آواره خیابان شده اند؟ چرا وقتی اینقدر بی مسوولیت هستند بچه آورده اند؟؟ دلیلی ندارد همه بچه دار شوند وقتی از بزرگ کردن و تربیتش عاجز هستند!
يه نفر
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۰۲ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۵
يه سوال دارم واقعا كسي ديگه احساس ميكنه كه عيدي هم وجود داره؟
آخه مگه عيد غير از اينه كه همه چيز نو ميشه وبراي نو شدن هم بايد پولي باشه كه نيست. فصل نو ميشه كه اونهم قدرت پروردگاره وتوي دست ما آدما نيست وگرنه همين رو هم ازهم دريغ ميكرديم.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۱:۵۸ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۵
بعضی از همان کسانیکه ادعای عزت مردم ونفت توی سفره مردم و .....دارن الان در تدارک سفرهای خارجی برای خود و خانواده هستند تا اینها را نبینند که شاید کمی ناراحت شوند.
مهدی
|
-
|
۱۱:۰۸ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۵
حرص خوردن بنده و شما به چه دردی میخوره؟ مگه اونایی که باید بدونند نمیدونند؟
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...