خلیلی: مقابل سپاهان بازی میکنم
محسن خلیلی گفت : تمریناتم را پیش از داربی شروع كردم و پس از 7 ماه دوری از مسابقات در 20 یا 30 دقیقه پایانی دیدار با سپاهان برای پرسپولیس بازی می كنم.
به گزارش واحد مركزی خبر، خلیلی که در دیدار با تیم ملی سوریه با پارگی رباط صلیبی مواجه شده بود، تمریناتش را با تیم پیروزی پیش از شهرآورد 66 آغاز كرد؛ اما وضعیت بد زمین راهآهن باعث شد روند بازگشته وی به فوتبال تا حدودی به تاخیر بیفتد.
وی گفت: با توجه به تمركز تمریناتم بر روی افزایش قدرتبدنی هنوز احساس میكنم كمی باید بیشتر بر روی افزایش قدرت هوازیام كار كنم اما قول میدهم این موضوع نیز با بازی كردن در چند دیدار متوالی برطرف شود.
خلیلی با بیان اینکه ترسی از بازی كردن ندارم افزود: در ابتدای حضورم در تمرینات گروهی پرسپولیس از برخوردها و آسیبدیدگی احتمالی تا حدودی میترسیدم اما این ترس را از خود دور کرده ام و مطمئنم اگر بازی كنم با تمام وجود برای تیمم بازی خواهم كرد.
بازیکن خط حمله مصدوم تیم پیروزی ادامه داد: در مرحله اول بیشتر به این موضوع فكر میكنم كه خودم را در شرایط بازی قرار دهم تا بعد بتوانم با استفاده از تواناییام در خدمت پرسپولیس باشم.
وی در خصوص فاصله 8 امتیازی تیم پیروزی با تیم صدر جدول و مشکل در رسیدن به قهرمانی در این فصل هم اظهار داشت :هنوز چندین بازی باقیمانده و قهرمانی برای استقلال مسجل نشده و به اعتقاد من جدول هنوز قابل تغییر است.
خلیلی همچنین در خصوص بازگشتش به تیم ملی گفت : همه انگیزه من بازگشت موفق به پرسپولیس است، زیرا میدانم كه اگر در تیمم موفق عمل كنم به یقین به تیم ملی دعوت خواهم شد، اما در باره تیم ملی هم باید بگویم موقعیتهای نسبتا زیادی را برای گل زدن از دست دادیم اما امیدوارم در بازیهای آینده فرصتی را از دست ندهیم چون فرصت چندانی برای جبران وجود نخواهد داشت.
وی حضور وینگادا در تیم پیروزی را به نفع باشگاه دانست و گفت : فكر میكنم این مربی حرفهای بتواند با كمك پیروانی پرسپولیس را به موفقیت برساند.
آخرین بازی محسن خلیلی در لیگ هفتم به بازی مقابل سپاهان بازمیگشت كه یك گل با ارزش برابر این تیم برای سرخپوشان بهثمر رساند.



