صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

مرگ تلخ فوتبالیست در «کیاکلا»

کد خبر: ۳۸۲۳۶۲
| |
9285 بازدید
|

 نوجوان فوتبالیست کیاکلایی هنگامی که با دوستش سوار بر موتور به گشتزنی در خیابان‌های شهر مشغول بود، دچار حادثه‌ای مرگبار شد.

به گزارش ایران، در جریان این سانحه پسر نوجوان در آغوش مرگ فرو رفت و دوستش روی تخت بیمارستان بستری شد.این حادثه ساعت 5/3 بعداز‌ظهر سه‌شنبه 29 بهمن‌ماه در خیابان مرکزی شهر هنگامی رخ داد که نوجوان 16 ساله‌ای به نام «الیاس طلایی» سوار بر ترک موتور یکی از دوستانش برای گشتزنی به خیابان‌های سطح شهر کیاکلا رفت اما ناگهان با باز شدن در یک پراید و برخورد با آن دچار حادثه مرگباری شد.

به گفته شاهدان عینی حادثه، دو موتورسوار پس از برخورد با در پراید پارک شده در کنار خیابان، به سمت دیگر خیابان پرتاب شدند. الیاس در لاین مخالف روی شیشه یک زانتیا فرود آمده و بر اثر اصابت سرش با شیشه دچار ضربه مغزی شد و دوستش نیز از ناحیه پا دچار شکستگی شده و به بیمارستان منتقل شد.

عموی قربانی گفت: الیاس دانش آموز سال دوم هنرستان بود، او ظهر بعد از پایان درس به خانه آمد، ناهار را که خورد دوستش به دنبال او آمد و خواست با هم به سطح شهر بروند.برادرزاده‌ام از فوتبالیست‌های منطقه ما بود، او دانش آموز درس‌خوانی بود.

پدربزرگ قربانی حادثه نیز می‌گوید: حوالی میدان شهید کشوری ایستاده بودم که الیاس را همراه دوستش سوار بر موتور دیدم، الیاس با دیدن من برایم دست تکان داد، با سرعت از مقابلم عبور کردند، هنوز مسافت زیادی را نرفته بودند که صدای ترمز یک خودرو را شنیدم، وقتی با عجله خودم را به محل حادثه رساندم دیدم نوه‌ام بی‌حرکت روی زمین افتاده است.

شاهدان حادثه می‌گویند وقتی الیاس و دوستش در حال حرکت بودند ناگهان راننده یک پراید پس از توقف کنار خیابان در سمت راننده را باز کرده تا پیاده شود. در همین هنگام موتور با دو سرنشین به در پراید برخورد کرده و واژگون شد.الیاس ترک موتور نشسته بود، بر اثر ضربه‌ای به آن سمت خیابان پرتاب شده و روی شیشه یک زانتیا افتاده و بر اثر برخورد سرش با شیشه جلو، ضربه مغزی شد اما دوستش روی زمین افتاده و پایش آسیب دید. بلافاصله الیاس را به بیمارستان رازی قائمشهر رساندیم. اما  در هیچ یک از بیمارستان‌های این شهر که حدود 250 هزار نفر جمعیت دارد دستگاه سی تی اسکن وجود ندارد، وی گفت: باید الیاس را به بیمارستان امام(ره) ساری انتقال  می دادیم،زمانی که به آنجا رسیدیم چند ساعت از حادثه گذشته بود.

در آنجا اعلام کردند الیاس دچار مرگ مغزی شده است. شاید اگر امکانات لازم در بیمارستان‌های قائمشهر بود امکان نجات  او  وجود داشت، چند روز در حالت کما بود تا این‌که شب دوشنبه 5 اسفند ماه اعلام کردند دیگر امیدی به نجات او نیست.

 مسئولان بیمارستان از مادرش خواستند رضایت بدهد اعضای بدن وی را به بیماران نیازمند هدیه کنند، او هم موافقت کرد و الآن الیاس را به تهران برده اند تا اعضای بدنش را به بیماران نیازمند پیوند بزنند.

مسعود آب‌آذری از اعضای شورای اسلامی شهر کیاکلا گفت: وقتی قرار است منطقه‌ای از شهر به شهرستان ارتقا پیدا کند اول باید زیرساخت‌های لازم برای این کار فراهم شود.

کیاکلا در حالی در آخرین روزهای دولت گذشته شهرستان اعلام شد که به هیچ وجه زیرساخت‌های لازم برای این موضوع فراهم نبود.

در جلسات شورای ترافیک شهرستان بارها اعلام شده مأموران راهنمایی و رانندگی در سطح شهر با انعطاف بیشتری نسبت به موتورسواران برخورد کنند. من نمی‌گویم مأموران به تعقیب دو نوجوان موتورسوار اقدام کرده‌اند اما شواهد و قرائن حکایت از آن دارد که سرعت بیش از حد دو موتورسوار در اثر علائم هشداری مأموران ایجاد شده و آنان چون هیچ یک کلاه کاسکت بر سر نداشتند احتمالاً با مشاهده مأموران قصد فرار داشتند که درگیر چنین حادثه‌ای شدند.

این صحبت‌ها از سوی این عضو شورای شهر در حالی مطرح شده که اعضای خانواده قربانی حادثه هر گونه دخالت پلیس در این ماجرا را نادرست اعلام کرده‌اند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۱۱
انتشار یافته: ۱۳
کیومرث
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۵۷ - ۱۳۹۲/۱۲/۰۷
روحش شاد....اولیش نبود وآخریش هم نخواهد بود...مسئولان ذیربط فکری برای ایمنی راهها و عبور ومرور وسائط نقلیه کنن
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۴:۳۶ - ۱۳۹۲/۱۲/۰۷
این چه ربطی به مسئولین دارد؟ مگر راه ناایمن بوده؟ پدر بزرگش می گوید با سرعت از مقابلم عبور کردند.
احمد
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۴۷ - ۱۳۹۲/۱۲/۰۷
روحش شاد
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۲۰ - ۱۳۹۲/۱۲/۰۷
روحش شاد اخه درد این مادر چطور التیام پیدا می کنه هرچند چند روزیه نگران دختر 4 ساله شهرک اندیشه که گم شده هم هستم و مدام به مادرش فکر می کنم و اینکه این بچه الان در چه حالیه خدایا رحم کن . قائمشهر که یه شهر قدیمیه سی تی اسکن نداره اونوقت روستایی که تازه شهر شده سی تی داشته باشه؟؟؟؟ بر اساس چه معیار و ملاکی شهر میشن// تورو خدا وضعیت مهدیه دختر 4 ساله رو هم پیگیری کنید تورو خدا
پاسخ ها
arash
| Iran, Islamic Republic of |
۱۰:۱۸ - ۱۳۹۲/۱۲/۰۸
"مهديه" به خانه بازگشت

tabnak
یوسفی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۴۳ - ۱۳۹۲/۱۲/۰۷
چند سال پیش ایام تعطیلات عید بود با خانواده رفته بودیم بیرون کنار یه شهر بازی نشسته بودیم که یه اتوبوس دختران دبیرستانی رو آوردن اردو ! شهربازی تعطیل بود اما بخاطر این دختران وسایل رو روشن کردن ! هنوز چند دقیقه ای نگذشته بود که سه تا جوان روی یه موتور شروع کردن به ویراژ دادن و تک چرخ زدن برای جلب توجه ! مدام می رفتن و می آمدن ! هنوز چند دقیقه تگذشته بود که صدای جیغ دخترا بلند شد ! وقتی رفتم به سمتی که سر و صدا بود دیدم هر سه جوون روی زمین افتادن و مردن ! گویا تک چرخ که میزدن بخاطر اینکه دو نفر ترک موتور بودن موتور برگشته به عقب و سر هر سه تا خورده به زمین و مردن ! بعدها فهمیدیم دوتا از اونها برادر بودن و پدرشون فقط به دختر و همین پسرا رو داشته ! هدفم از گفتن این داستان طولانی این بود که اغلب موتورسواران احتیاط لازم رو ندارن و متأسفانه موتور برای جوانها بیشتر جنبه تفریحی داره نه استفاده برای جابجایی !
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۴۷ - ۱۳۹۲/۱۲/۰۷
روحش شاد باشد
هموطن
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۱۰ - ۱۳۹۲/۱۲/۰۷
خداوند به پدرومادرش صبربدهد. روحش شاد
ناشناس
|
United States
|
۱۵:۱۵ - ۱۳۹۲/۱۲/۰۷
روحش شاد
behzad
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۳۱ - ۱۳۹۲/۱۲/۰۷
خداوند به پدر و مادر الیاس صبر بده و به بقیه پدر مادر ها قدرت مقابله با هوس های بچه ها را اگه این بچه ها قانونمند سوار موتور بودن دلیلی برای ترس از مامور نداشتن
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۰۹ - ۱۳۹۲/۱۲/۰۷
چه ربطی به مسولین و حتی راننده پراید داره. بی احتیاطی خودش بوده
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۰:۴۶ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۰
حرف الکی نزن.
هیچ کدام از مسئولین هیچ تشکری از اولیا دم نکردند
ناشناس
|
United Kingdom
|
۱۰:۴۲ - ۱۳۹۲/۱۲/۰۸
هیچ یک کلاه کاسکت بر سر نداشتند
{الیاس} بر اثر برخورد سرش با شیشه جلو، ضربه مغزی شد
چند بار باید به یه آدم عاقل بگن بدون کلاه کاسکت سوار موتور نشو؟
چند تا آدم دیگه باید بمیره تا بفهمیم نباید با موتور، سرعت رفت؟
چرا ماها از هیچی عبرت نمیگیریم؟؟؟؟؟
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟