صفحه خبر لوگوبالا تابناک
میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

کرزاي آزادي کامل ملابرادر را خواستار شد

حامد کرزای روز شنبه در دیدار با «اسحاق دار» وزیر دارایی پاکستان بر لزوم آغاز عملی مذاکرات صلح تاکید کرد.
کد خبر: ۳۸۱۳۰۷
| |
4765 بازدید
رییس‌جمهور افغانستان از پاکستان خواست «ملابرادر» معاون سابق ملاعمر را به طورکامل آزاد کند.

به گزارش واحد مرکزی خبر از کابل، دفتر مطبوعاتی ریاست‌جمهوری افغانستان اعلام کرد: حامد کرزای روز شنبه در دیدار با «اسحاق دار» وزیر دارایی پاکستان بر لزوم آغاز عملی مذاکرات صلح تاکید کرد.

کرزای در این دیدار با بیان اینکه منافع افغانستان و پاکستان باید مبارزه مشترک با تروریسم باشد، گفت: تلفات غیرنظامیان پاکستانی براثر بمباران در وزیرستان سبب تاثر دولت افغانستان شده است.
وی از ترور «مولوی عبدالرقیب تخاری» وزیر امور مهاجران حکومت طالبان در پاکستان نیز ابراز تاسف کرد.

وزیر دارایی پاکستان نیز در این دیدار گفت: در زمینه مبارزه با تروریسم با افغانستان دیدگاه مشترکی داریم و توسعه اقتصادی زمانی امکان پذیر است که صلح و آرامش در منطقه تامین شود.

دولت پاکستان ملابرادر معاون سابق ملاعمر را از زندان آزاد کرده است اما وی همچنان زیرنظر دولت پاکستان است.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات