صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

دیدار شرودر با رفسنجانی و احمدی‏نژاد

شرودر با اشاره به لزوم همكاري همه كشورهاي جهان براي عبور از اين بحران گفت: مذاكره ميان جمهوري اسلامي ايران و آمريكا و رفع بحران‌هاي منطقه مي‌تواند كمك مؤثري در ايجاد صلح و ثبات و رفع بحران‌ها باشد.
کد خبر: ۳۷۹۲۳
| |
5321 بازدید

آيت‌الله هاشمي رفسنجاني عصر امروز (شنبه، سوم اسفندماه) با گرهارد شرودر - صدر اعظم پيشين آلمان - ديدار و گفت‌وگو كرد.

رييس مجمع تشخيص مصلحت نظام در اين ديدار با اشاره به روابط ديرينه ايران و آلمان در زمينه‌هاي گوناگون سياسي، اقتصادي و فرهنگي، خواستار گسترش روابط و رفع موانع في‌مابين همكاري دو كشور شد.

رييس مجلس خبرگان رهبري با اشاره به لزوم همياري ميان دولت‌ها در رفع هر چه سريع‌تر بحران اقتصادي جهان گفت: به نظر مي‌رسد ريشه اين بحران كه از آمريكا شروع شد و به اروپا و ساير مناطق سرايت كرد، عميق‌تر از بحران مسكن در آمريكا باشد و عواملي فراتر از مسائل مطرح‌شده در اظهارات رسمي، عامل اين بحران باشد.

رييس مجمع تشخيص مصلحت نظام در بخش ديگري از سخنانش با اشاره به اين‌كه جمهوري اسلامي ايران ابايي از مذاكره درباره مسائل هسته‌يي ندارد، گفت: مذاكره بايد در شرايط برابر، بدون پيش‌شرط و به صورت مستمر باشد تا به نتيجه برسد.

در ابتداي اين ديدار، صدر اعظم پيشين آلمان از بحران اقتصاد جهاني گزارشي ارائه كرد و گفت: اين بحران كه ناشي از سوء مديريت مقامات اقتصادي آمريكا بود، موجب ضربه به اقتصاد ساير مناطق بخصوص اروپا شد.

شرودر با اشاره به لزوم همكاري همه كشورهاي جهان براي عبور از اين بحران گفت: مذاكره ميان جمهوري اسلامي ايران و آمريكا و رفع بحران‌هاي منطقه مي‌تواند كمك مؤثري در ايجاد صلح و ثبات و رفع بحران‌ها باشد.

صدر اعظم پيشين آلمان، جمهوري اسلامي ايران را كشوري بسيار مهم و تأثيرگذار در منطقه و جهان خواند و گفت: بدون همكاري ايران و آمريكا، مشكلات كنوني منطقه و جهان برطرف نخواهد شد.

ديدار صدراعظم پيشين آلمان با احمدي‌نژاد
رييس جمهوري اسلامي ايران و صدر اعظم پيشين آلمان عصر شنبه درباره مهم‌ترين مسايل منطقه‌يي و بين‌المللي در عرصه‌هاي مختلف بحث و تبادل نظر كردند.

به گزارش ايسنا، دكتر محمود احمدي‌نژاد در ديدار گرهارد شرودر با تأکيد بر اين که امروز جهان نيازمند تغييرات و تحولات عظيم و اصولي است، تصريح کرد: بايد با عزم و همکاري و هماهنگي جهاني مشکلات و معضلات امروز بشريت را حل کرد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟