صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

آنچه گم شده، هفتاد ميليارد دلار است

دكتر سيد محمدجواد وزيري فرد
کد خبر: ۳۷۸۲۵
| |
16637 بازدید
براي مردمي که تازه از راهپيمايي دشمن‌شکن 22 بهمن برگشته‌اند، اين بسيار ناگوار است که از يکي از رسمي‌ترين تريبون‌هاي نظام بشنوند که يک ميليارد دلار از اموال ملت گم شده است.

صرف‌نظر از اين‌که آن يک ميليارد دلار واقعا گم شده باشد يا نه، اگر براي روحيه هر يک از افراد ملت، يک هزار دلاري ناقابل ارزش قايل شويم، در اين جريان هفتاد ميليارد دلار به طور قطع گم شده است.

جاي شگفتي است که درياي بيکران ملت را به وحدت دعوت مي‌کنيم، ولي هنگامي که نوبت خودمان مي‌شود، تنها چيزي را که در کارهايمان رعايت نمي‌کنيم، حفظ وحدت است؛ «أتأمرون الناس بالبر و تنسون أنفسکم».

اينکه هیات رئیسه محترم مجلس با اعلام چنين خبري، اذهان ملت را مشوش کند و اظهارات ديوان محاسبات را به شهادت بطلبد و اين‌که رئيس محترم جمهور در مصاحبه تلويزيوني همه چيز را تکذيب کند و اين دور بهت‌آور و گيج کننده همچنان ادامه پيدا کند، شايسته ملتي نيست که در همه احوال، به وحدت و اطمينان خاطر و آرامش قلبي به ادامه راه انقلاب نياز مبرم دارد.

آيا معني وحدت اين است که تنها مردم به مشتي گره کرده در برابر دشمن تبديل شوند، اما مسئولان محترم در يک مسأله ساده، حوصله نشستن و تشکيل جلسه دلسوزانه و بررسي متکي به اسناد و مدارک را نداشته و توپ مسائل اختلافي را مستقيم به ميدان ملت بيندازند؟!
براي مسئولین مجلس، متانت و اتقان مديريت ايجاب مي‌کند که پيش از طرح اين مسأله پشت تريبون و بهانه دادن به دست دشمن و رسانه‌هايي که براي حفظ خط جنجال‌طلبي خود، در کمين چنين اخباري هستند، مسأله را با مسئولان امر در ميان گذاشته و راهي دور از جنجال براي حل مسأله در پيش گيرد، چرا که مردم بيش از آن‌که به اعلام مظلوميت دولت در رسانه ملي نياز داشته باشند، به درايت مسئولان اجرایی براي جمع کردن مسئولان مربوطه و پيگيري قضيه نيازمندند تا سرانجام، مسئول يا مقصر به نحو مستند و قانوني به مردم معرفي شده و حقوق ملت استيفا شود؛ نه اين‌که در مملکت اسلامي در رسانه‌هاي عمومي، همه همديگر را به خلاف متهم نمايند.

ما براي انتخابات پیش رو حضور مردم را در پاي صندوق‌هاي رأي لازم داريم، همچنان که در راهپيمايي های روز قدس و 22 بهمن سال آينده و مناسبت‌هاي ديگر؛ بنابراين، بايد به گونه‌اي رفتار کنيم که مردم با اطمينان کامل به مسئولان و حتي بدون هيچ دعوتي در همه ميدان‌ها حاضر شوند.

بياييم دغدغه‌ها و نگراني‌هاي مردم را تشديد نکرده و طعم خوش پيشرفت‌ها و موفقيت‌ها را در کامشان تلخ نکنيم.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
Japan
|
۱۶:۴۸ - ۱۳۸۷/۱۲/۰۳
اتفاقا من از کار رییس محترم مجلس برای تنویر افکار عمومی در برابر تقدس گرایی دولت حمایت می کنم.
حق مردم است تا از وضعیت کنونی جامعه مطلع شوند و انتخاب درستی داشته باشند نه اینکه با ایجاد حفقان اطلاعاتی زمینه فساد بیشتر را فراهم کنیم.
دانستن حق مردم است.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۵۳ - ۱۳۸۷/۱۲/۰۳
بردادر عزیز: نه تنها 70 میلیارد ضربه روحی به ملت خورده بلکه با عدم شناخت و مدیریت نادرست نزدیک به 300 میلیارد درآمد نفتی ملت در نزدیک به چهار سال گذشته خرج شده و هیچگونه پیشرفت محسوسی را برای کشور بهمراه نداشته است. مجلس اگر بخش کوچکی از وظایف نظارتی خود را انجام داده اگر چه به اندازه یک سیصدم کل بوده اما همین قدر هم جای تشکر دارد نه اینکه بخواهیم از او که این مقدار را هم لاپوشانی کند.دولت پاسخگو نیست تا کی باید صبر کرد تا عده ای از برادران متوجه این امر شوند.
ناشناس
|
-
|
۱۷:۵۲ - ۱۳۸۷/۱۲/۰۳
جناب آقای دكتر سيد محمدجواد وزيري فرد بنظر من ایده جنابعالی یعنی سانسور همین و بس
ناشناس
|
Italy
|
۱۷:۵۶ - ۱۳۸۷/۱۲/۰۳
شما اتحاد را با چشم پوشی از بی قانونی اشتباه گرفته اید.فرموده مولی علی به یادم آمد که "کلمه الحق ویردابها الباطل"حرف شما درست است (که باید متحد بود)ولی دستاویز شما باطل است.
چطوره به خاطر اتحاد دیوان محاسبات را هم مثل سازمان برنامه وبودجه تعطیل کنیم.
سگ را ول کنیم وسنگ را ببندیم.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۰۴ - ۱۳۸۷/۱۲/۰۳
پس
به نام خدا به مردم دروغ بگوييم
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۰۸ - ۱۳۸۷/۱۲/۰۳
منظورتان اين است كه موضوع را در يك محفل خودماني حل و فصل كنند !!!
گزارش را چكارش كنند !؟
اين كه تنها يك فقره از تخلفات نيست و بقيه‌اش را چكار كنند ؟!
ناشناس
|
Serbia
|
۱۸:۱۸ - ۱۳۸۷/۱۲/۰۳
آقاي وزيري فرد خيلي زود اقداماتي را كه در سازمان فرهنگ و ارتباطات انجام دادند را از ياد برده اند
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۲۲ - ۱۳۸۷/۱۲/۰۳
دانستن در فضای ملتهب حاصل نمی شود بلکه در چنین فضایی فقط حهل و ابهامات مردم گسترش می یابد این مطلب جناب آقای دکتر وزیری فرد با دانستن و اطلاع رسانی منافاتی ندارد و حرف بسیار خوبی است کاش در تمام مسائل همینطور عمل شود تا دشمن ناامید شود و اطلاع رسانی با کدر کردن فضا مختل نشود
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۲۸ - ۱۳۸۷/۱۲/۰۳
1) دانستن حق مردم است
2) مرگ حق است
نتیجه: دانستن مرگ است
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۳۷ - ۱۳۸۷/۱۲/۰۳
مطمئناحق با نویسنده محترم این مقاله است. هیچ چیز به اندازه وحدت چه وحدت مردم و چه مسئولین نظام برای ادامه و استمرار و اقتدار نظام ما ضروری نیست. حل کردن مسائل و سوء تفاهمات و سوء برداشتها بدون اینکه دست دشمنان بهانه بدهیم هنریست که به نظر میرسد مسئولان کمی برای بدست آوردن آن نیاز به آگاهی بیشتر و البته کمی ازخودگذشتگی دارند.
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار