صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

ادعاي ثروت 40 ميليارد پوندي پوتين

بلکوفسکي که از سياستمداران شناخته شده روسيه است، گفت: اگر همه فعاليت‌هاي اقتصادي پوتين را حساب کنيم، رئيس‌جمهور روسيه در مدت هشت سال، چهل ميليارد پوند درآمد داشته است.
کد خبر: ۳۶۲۱
| |
5388 بازدید

سخنگوي رئيس‌جمهوري روسيه، ادعاهاي مطرح شده از سوي يکي از سياستمداران سابق اين کشور را مبني بر اين‌که پوتين، ثروتمندترين مرد اروپا بوده و در هشت سال مدت رياست‌جمهوري خود، چهل ميليارد پوند درآمد داشته، کاملا بي‌پايه‌ خواند.

به گزارش مهر به نقل از روزنامه ديلي تلگراف، «استانيسلاو بلکوفسکي» ادعا کرد: ولاديمير پوتين، رئيس‌جمهوري روسيه، تنها با در اختيار داشتن سهام سه شرکت فعال در زمينه انرژي روسيه، در مدت هشت سال دوره رياست‌جمهوري خود، درآمدي بالغ بر بيست ميليارد پوند به دست آورده است.

بلکوفسکي که از سياستمداران شناخته شده روسيه است، گفت: اگر همه فعاليت‌هاي اقتصادي پوتين را حساب کنيم، رئيس‌جمهور روسيه در مدت هشت سال، چهل ميليارد پوند درآمد داشته است.

بنا بر گفته‌هاي اين مقام روسي، پوتين 37 درصد از سهام شرکت «سورگاتنف گاز»، يک شرکت استخراج نفت و گاز، 5/4 درصد از سهام شرکت «گاز پروم» از بزرگترين شرکت‌هاي نفت و گاز در جهان و 50 درصد از سهام شرکت بازرگاني «گانور» که در اصل يکي شرکت سوئيسي است و در روسيه فعاليت مي‌ کند، در اختيار دارد.

در پي ادعاهاي بلکوفسکي، «ديميتري پسکف»، سخنگوي رئيس‌جمهوري روسيه اعلام کرد: اين سخنان چيزي جز سخنان ياوه نيستند. اينها سخنان بي‌ارزشي بيش نيست و مطمئنا نيازي نيست با آن با جديت برخورد شود.

اما در عوض بلکوفسکي اعلام کرد: من اطلاعات خود را از مقام‌هاي کرميلن به دست آورده‌ام؛ سرويس‌هاي ويژه آمريکا و اروپا به اين منابع دسترسي دارند، اما من چنين امکاني را در دست ندارم.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۲:۴۶ - ۱۳۸۶/۱۰/۰۱
ولادیمر پوتین رهبر یسیار ارزشمندی است که در حال حاضر بدلیل حمایت ازایران که منافع استراتزیک برای روسیه دارد به هدف شماره یک در انگلیس وامریکا تبدیل شده است در واقع سازمانهای جاسوسی مشترک در انگلیس وامریکا مدتهاست که به خطر پوتین برای انها پی برده اند. هم چنانکه بیش از 200 سال است این دو کشوردر صدد ازبین بردن روسیه هستند پوتین با رهبری خردمندانه انها را عصبی کرده است امثال بلوفسکی ها در هر کشوری هستند وبسبب موقعیتشان گاهی خریداری میشوند تا بنفع امپریالیسم کارهائی را صورت دهند .پیروزی اخیر حزب روسیه متحد هم چنانکه برای ایران دارای منافعی بود جهانخواران سمج وبی ابرو را در وادار به چنین حرکاتی کرده است.
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار