صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

ديدار نمايندگان ائتلاف اصلاح‌طلبان با ضرغامي

وی با بیان این‌که صداوسیما رسانه‌ای متعلق به کشور و فراگیر و ملی است، تصریح کرد: معتقدیم رفتار صدا و سیما با تمامی گروه‌های سیاسی و دلسوزان انقلاب باید عادلانه باشد و به یک ابزار جناحی تبدیل نشود.
کد خبر: ۳۵۹
| |
2853 بازدید
حسین مرعشی با بیان این‌که رسانه ملی نباید به ابزار جناحی تبدیل شود، گفت: در جلسه شب گذشته نمایندگان ستاد ائتلاف اصلاح‌طلبان با ضرغامی بر عادلانه بودن رفتار صداوسیما با جناح‌ها، گروه‌های سیاسی و دلسوزان انقلاب در انتخابات مجلس هشتم تاکید شد.
سیدحسین مرعشی، قائم مقام ستاد ائتلاف اصلاح‌طلبان، در گفت‌وگو با مهر، انتخابات مجلس هشتم را برای پایداری انقلاب و پویایی نظام جمهوری اسلامی ایران حائز اهمیت خواند و گفت: اصلاح‌طلبان به صورت متحد وارد انتخابات آتی خواهند شد اما این ائتلاف معمولا از سوی سازمان صدا و سیما به رسمیت شناخته نمی‌شود.
صداوسیما نباید در جهت حذف ائتلاف اصلاح‌طلبان حرکت کند
وی علت دیدار نمایندگان اصلاح‌طلبان با ضرغامی را رفتار تبعیض آمیز رسانه ملی با این جریان سیاسی خواند و افزود: صداوسیما در گذشته به نوعی در جهت حذف ائتلاف اصلاح‌طلبان حرکت می‌کرد لذا ستاد انتخاباتی اصلاح‌طلبان هیأتی را مأمور کرد تا با عزت‌الله ضرغامی رایزنی‌هایی را در این خصوص داشته باشد.
مرعشی در ادامه جلسه روز گذشته خود با رئیس سازمان صداوسیما را جلسه‌ای دوستانه و مثبت ارزیابی کرد و ادامه داد: در این جلسه توضیحاتی را در خصوص عملکردهای اصلاح‌طلبان در فعالیت‌های انتخاباتی ارائه کردیم.
قائم مقام ستاد ائتلاف اصلاح‌طلبان خاطر نشان کرد: در این جلسه توضیح دادیم که جناح اصلاح‌طلب، جناحی است که در مجموعه نظام حرکت می‌کند و هدفش از حضور در انتخابات، تقویت نظام با حفظ انتقاداتی است که به مدیریت اجرایی و قانونگذاری کشور دارد.
رسانه ملی ابزار یک جناح نیست
وی با بیان این‌که صداوسیما رسانه‌ای متعلق به کشور و فراگیر و ملی است، تصریح کرد: معتقدیم رفتار صدا و سیما با تمامی گروه‌های سیاسی و دلسوزان انقلاب باید عادلانه باشد و به یک ابزار جناحی تبدیل نشود.
به گفته مرعشی، بهتر این است که در عرصه سیاسی که مادر تمامی تحولات در جامعه است، به افزایش فرهنگ سیاسی در جامعه کمک شود تا جامعه سیاست را به سوی حرفه‌ای و عمیق‌تر شدن پیش ببرد.
قائم مقام ستاد ائتلاف اصلاح‌طلبان خاطرنشان کرد: ما در صددیم با تقویت این مسائل کمک کنیم تا این ملت در حوادث و کوران‌هایی که در آینده پیش خواهد آمد، سرافراز بیرون آید و بیمه شود.
ارتباط اصلاح‌طلبان با مسئولان سازمان صدا و سیما ادامه می‌یابد
وی گفت: رئیس سازمان صداوسیما در ادامه این جلسه با پذیرش کلیات مسائلی که از سوی ما بیان شد، محدودیت‌هایی که در این مسیر وجود دارد را توضیح داد و در نهایت مقرر شد تا همکاری سازنده‌ای بین اصلاح‌طلبان و صداوسیما به منظور برگزاری هر چه باشکوه‌تر انتخابات مجلس هشتم صورت بگیرد.
مرعشی در پايان با بیان این‌که منتظر نتیجه این جلسه هستیم، خاطرنشان کرد: ارتباط با مسئولان سازمان صدا و سیما در سطوح مختلف ستاد ائتلاف اصلاح‌طلبان به صورت طبیعی تا برگزاری انتخابات مجلس هشتم ادامه خواهد یافت.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟