صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

توضیحات سردار رویانیان درباره خبر «تابناک»

سردار احمدي مقدم، فرماندهي نيروي انتظامي، دستور پيگيري موضوع را صادر کرد و به پليس راهنمايي و رانندگي تهران ابلاغ شد، لازم است با اجراي دقيق و قانونمند مقررات راهور از اقداماتي که وجهه قانوني ندارد، پرهيز شود.
کد خبر: ۳۵۴۸۷
| |
26302 بازدید
سياست مديران و کارکنان نيروي انتظامي، اجراي درست، دقيق و قاطع مقررات راهنمايي و رانندگي در زمينه خدمتگزاري به مردم است، حتي راننده متخلف نيز داراي حقوقي است که بايد با وي در چهارچوب قانون برخورد شود.

در پي انتشار خبر «تابناک»، مبني بر پنچر کردن خودروهاي متخلف به دست مأموران راهور، سردار احمدي مقدم، فرماندهي نيروي انتظامي، دستور پيگيري موضوع را صادر کرد و به پليس راهنمايي و رانندگي تهران ابلاغ شد، لازم است با اجراي دقيق و قانونمند مقررات راهور از اقداماتي که وجهه قانوني ندارد، پرهيز شود.

سردار رويانيان، رئيس پليس راهنمايي و رانندگي «ناجا»، در گفت‌وگو با خبرنگار «تابناک»، با اشاره به بررسي اين موضوع توسط پليس راهنمايي و رانندگي «ناجا» گفت: حتي راننده متخلف نيز داراي حقوقي است که بايد با برخورد قاطع، با وي در چهارچوب قانون برخورد شود.

وي با بيان اين‌که اجراي صحيح مقررات در کلان‌شهر تهران، امري حياتي به شمار مي‌آيد، گفت: با توجه به تلاش‌هاي شبانه‌روزي مأموران پليس راهنمايي و رانندگي تهران در زمينه کنترل کامل راه‌هاي ورودي به طرح ترافيک و زوج و فرد علاوه بر کاهش 30 درصدي ترافيک در اين مناطق با کاهش آلايندگي نيز روبه‌رو بوده‌ايم.

سردار رويانيان با بيان اين‌که با اجراي دقيق و قاطع مقررات راهنمايي و رانندگي، خدمتگزار مردم هستيم، از شهروندان خواست تا با اجراي درست مقررات راهنمايي و رانندگي، پليس را در روان‌سازي ترافيک در سطح شهر ياري دهند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
-
|
۱۵:۰۴ - ۱۳۸۷/۱۱/۱۶
با تشکر از اقدام فرماندهی محترم نیروی انتظامی ؛ خواهمشمند است این نکته نیز از نظر قانون بررسی شود که ایا پلیس در چارچوب قانون میتواند اتومبیلی را که در گوشه خیابان پارک شده ( موجه یا غیر موجه ) و صاحب اتومبیل در محل حضور ندارد را بدون اطلاع به نقطه نا معلومی منتقل نماید . و بالاخره مسئولیت حفظ و حراست از اموال و وسایل شخصی داخل اتومبیل با چه کسی و چه ارگانی میباشد ؟.
ناشناس
|
-
|
۱۵:۲۰ - ۱۳۸۷/۱۱/۱۶
اي كاش قانون همه جا يكسان رعايت شود مثلا در ميدان شهيد بهشتي در پايين دانشگاه شهيد بهشتي - حتي دور ميدان و داخل پياده رو نيز ماشي پارك مي شود و از پياده رو نيز خودرو عبور مي كند ولي علارغم درخواستهاي مكرر از راهنمايي و رانندگي ،ترتيب اثر نمي دهند.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۴۴ - ۱۳۸۷/۱۱/۱۶
چرا هیچوقت دولت قبل از اجرای طرحی برنامه ریزی و بررسی انجام نمی دهد؟
مثلاً همه می دانند که حقوق کارمندی به هیچ وجه از پس مخارج خانواده بر نمی آید و اغلب کارمندان نیمه وقت مسافر کشی هم می کنند طبق مقررات مسافرکشهای شخصی باید تمام وقت این کار را انجام دهند پس کارمندان نمی توانند جزو این دسته باشند خوب بنزین را که باید به نرخ آزاد از ...دیگران...بخرند چرا دولت اخیراً اقدام به جلوگیری از این امر نموده و آنها را که به همین وضع نیز راضی هستند آزار می نماید آیا ایجاد نارضایتی عمومی با این بی برنامگی ها چه دلیل و انگیزه ای دارد؟
ناشناس
|
United Arab Emirates
|
۱۵:۵۱ - ۱۳۸۷/۱۱/۱۶
متاسفانه سطح آموزش پرسنل ناجا و راهور بسيار پايين است اين نيرو نياز به آموزش هاي برنامه ريزي شده و جدي دارد به لحاظ روانشناسي پرسنلي بايد کار کنند آموزش بايد دراين نيرو حرف اول و آخر باشد بخصوص نحوه تفهيم موارد قانوني در مواجهه با مردم
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۰۱ - ۱۳۸۷/۱۱/۱۶
با سلام و عرض خسته نباشید به جناب آقای سردار رویانیان و همکاران محترم ایشان
1- آیا کندن پلاک اتومبیل متخلف نیز جایگاه قانونی دارد یا خیر؟
2- آیا جریمه کردن افراد در محلی که در آن تردد نداشته اند و در برگه خلافی تسلیمی بیان می شود و با وجود پیگیری همان مبلغ بدون کوچکترین تغییری بیان می شود جایگاه قانونی دارد؟
3- آیا گرفتن مدارک از راننده و یادداشت مشخصات ایشان و عدم تحویل برگه جریمه و نوشتن جریمه با قید تسلیمی جایگاه قانونی دارد؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۲۷ - ۱۳۸۷/۱۱/۱۶
پنچر کردن ماشينهای متخلف بيشتر به اقدام عليه امنيت ملی شبيه است تا کنترل ترافيک یا طرح امنيت اجتماعی اميدوارم از اين گونه اقدامات که در جوامع عقب افتاده اتفاق می افتد ديگر روی ندهد.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۳۷ - ۱۳۸۷/۱۱/۱۶
برای کنترل بعضی از امور مثل ترافیک تهران که نه تنها باعث آلودگی می شود ، بلکه هزینه های مختلفی را در موارد مختلف به خود مردم وارد میکند. حال که بعضی از مردم عزیز تخلف های ساده و کوچک خود را بی تاثیر در ترافیک تهران می دانند و سایرین بایستی هرینه های آن را چه از لحاظ زمانی و یا مالی و حتی جانی پرداخت کنند پس بهتر است که در این زمینه نیروی انتظامی تمام تلاش خود را برا یکنترل ترافیک انجام دهد
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۴۹ - ۱۳۸۷/۱۱/۱۶
درحاليكه بسياري ازمسولين پاسخگوي انتقادات نبوده وآنرا به مخالفت با دولت عدال گستر تعبير مي كنند احساس مسؤليت سرداررويانيان كه مسبوق به سابقه نيز هست جاي تقديردارد
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۰۵ - ۱۳۸۷/۱۱/۱۶
با سلام خدمت سردار گرامي برادر رويانيان
سردار ما جانبازان شهرستان ابادان به دليل بي حرمتي عوامل راهنمايي و رانندگي شهرستان ابادان به جانبازان بخصوص شخص رئيس راهنمايي و عدم پاسخگويي ايشان طي طوماري با بيش از 50 امضاء جهت حضرتعالي ارسال كرديم اميد داريم بررسي و پيگيري كنيد
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۱۴ - ۱۳۸۷/۱۱/۱۶
جناب سردار رويانيان مشكل ترافيك و آلودگي هواي تهران اينجوري حل نميشه
شما ميخواهيد مشكل ترافيك تهران رو حل كنيد ميايد صورت مسئله رو پاك ميكنيد ؟؟؟؟؟
ميگين ماشين نياد ترافك حل ميشه
فكر حقوق شهروندي ما رو نميكنيد؟؟
ما كه هم عوارض ساليانه ميدهيم هم ماليات و ....
تازه قيمت خودرو هم بماند كه با هيچ جاي دنيا برابري نميكنه
در ضمن كيفيت خودرو ها هم بماند كه درخور شان ايراني نيست مگه ما از مردم كشورهاي خليج فارس چي كم داريم
لطفا بر پايه دموكراسي نظر بنده رو هم درج كنيد شايد بعضي ها به اين مسائلي كه بنده بيان كردمتوجه نميكنند كه اين جور به جان حقوق شهروندي افتادن و خيابان هاي تهران رو بستن.
در ضمن پليس اگر ميخواد به شهروندان فرهنگ ترافيك بياموزه و محدوده زوج و فرد رو كنترل كنه چرا با باتوم و اسلحه رو بروي شهروندان مي ايسته؟؟؟مگه قاتل مسلح ميخوان دستگير كنند؟؟؟
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار