صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

آزادي یک ایرانی ديگر از زندان آمريكا در عراق

کد خبر: ۳۵۲۶
| |
3233 بازدید

آمريکا يکی از ایرانیان بازداشت شده در عراق را که به اتهام «حمایت و کمک رسانی به نیروهای اخلالگر شیعه در عراق» در زندان به سر می برند، آزاد کرد.

ارتش آمريکا اين افراد را متهم کرده بود که عضو نيروی قدس وابسته به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی است.
 
در حالی که نيروهای آمريکايی نام اين زندانی آزاد شده را «حدير الوای محمد» اعلام کرده اند، سفارت ايران در عراق نام وی را «حيدر اعلمی» ذکر کرده است.

ارتش آمريکا و منابع ايرانی هر دو اشاره کرده اند که اين شخص از ژوئیه سال ۲۰۰۴ میلادی در زندان بوده و روز سه شنبه آزاد شده است.

مساله دستگيری ايرانيان در عراق توسط نيروهای آمريکايی، يکی از مجادله های دو کشور بوده که تاکنون ادامه يافته است.

آمريکا روز نهم نوامبر امسال، ۹ بازداشتی را آزاد کرد و آن زمان تعداد کل ايرانیان بازداشتی در عراق را بيست نفر اعلام کرد.

يک سخنگوی نظامی آمريکا گفت که تعداد باقی زندانيان ايرانی «تقريبا ده نفر» است.

قرار بود ايران و آمريکا اين هفته دور تازه ای از مذاکرات را جهت برقراری امنيت در عراق آغاز کنند، اما واشنگتن اعلام کرد که ايران اين مذاکرات را به تعويق انداخته است.

در ژانويه سال جاری ارتش آمريکا با حمله دفتری در شهر اربيل عراق که به دولت ایران تعلق داشت، پنج ايرانی را بازداشت کرد. جمهوری اسلامی ايران اين اقدام را محکوم کرد و گفت که افراد بازداشت شده، ديپلمات بوده و در کنسولگری ايران کار می کرده اند.دو نفر از این پنج نفر در میان آزادشدگان نهم نوامبر بودند.

روز ۲۵ شهريور ماه سال جاری نيز، ارتش آمريکا با حمله به هتل پالاس شهر سليمانيه کردستان عراق، يک ايرانی را  بازداشت کرد.

بازداشت اين فرد واکنش ايران را به دنبال داشت و تهران اقدام به بستن مرزهای خود با کردستان عراق کرد که نارضايتی مقام های کرد و رييس جمهوری عراق را به دنبال داشت.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟
آخرین اخبار