اوپک از کاهش دوباره می گوید

وی تصریح کرد: تصمیمات اتخاذ شده در نشست وهران الجزایر صدردرصد اجرا می شود و به همین علت قیمت ها تقریبا ثابت است.
کد خبر: ۳۳۷۷۴
|
۰۳ بهمن ۱۳۸۷ - ۱۷:۲۲ 22 January 2009
|
2078 بازدید
وزیر انرژی الجزایر و رئیس سازمان کشورهای صادر کننده نفت ( اوپک) اعلام کرد : این سازمان در صورت لزوم در نشست ماه مارس ( اسفند) خود در وین، بازهم تولید خود را کاهش می دهد.

به گزارش واحد مرکزی خبر به نقل از خبرگزاری فرانسه ، شکیب خلیل به میزان دقیق کاهش حجم تولید اشاره ای نکرد ولی گفت : عربستان تصمیم گرفته است میزان تولید نفت خود را 300 هزار بشکه در روز کاهش دهد.

وی تصریح کرد: تصمیمات اتخاذ شده در نشست وهران الجزایر صدردرصد اجرا می شود و به همین علت قیمت ها تقریبا ثابت است.

خلیل یادآور شد، بهای نفت در همین سطح ثابت می ماند و در سه ماهه سوم سال 2009 افزایش می یابد.

وزرای نفت کشورهای عضو اوپک در نشست دسامبر گذشته در وهران الجزایر تصمیم گرفتند سقف تولید روزانه این سازمان را ابتدای ژانویه 2009 (  دوازدهم دی ماه ) به میزان دو میلیون و 200 هزار بشکه کاهش دهند .

به این ترتیب تولید روزانه اوپک که در مجموع 40 درصد تولید جهانی را در بر می گیرد به 24 میلیون و 845 هزار بشکه رسید .

اعضای اوپک در نشست ماه اکتبر گذشته در وین نیز برای مقابله با روند نزولی بهای نفت در بازارهای جهانی ، سقف تولید نفت این سازمان را از ابتدای ماه نوامبر( 11 آبان ) روزانه به میزان یک میلیون و 500 هزار بشکه کاهش داده بودند.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا موافق ساخت بمب اتم هستید؟
الی گشت