صفحه خبر لوگوبالا تابناک
میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

ماجرای اغتشاشات دیروز آبدانان استان ایلام چه بود؟

ماجرای اعتراض جمعی از مردم و سپس کشانده شده این مسئله به اغتشاش در آبدانان استان ایلام که شب گذشته رخ داد، به یکی از موضوعات پر گفتگوی امروز در شبکه‌های اجتماعی تبدیل شده است.
کد خبر: ۱۳۵۰۴۹۸
| |
16443 بازدید
|
۴
ماجرای اغتشاشات دیروز آبدانان استان ایلام چه بود؟

به گزارش تابناک به نقل از تسنیم؛ ماجرای اعتراض جمعی از مردم و سپس کشانده شده این مسئله به اغتشاش در آبدانان استان ایلام که شب گذشته رخ داد، به یکی از موضوعات پر گفتگوی امروز در شبکه‌های اجتماعی تبدیل شده است.

 بررسی‌ها در میدان و همچنین تحقیق از منابع مختلف نشان می‌دهد که در ابتدای این ماجرا، صف معترضان و اغتشاشگران جدا نبوده و نیروهای انتظامی به دلیل حضور مردم عادی در خیابان، اقدام به برخورد با اغتشاشگران نکرده اند.

با این حال در ادامه ماجرا و پس از کنار رفتن مردم و تشدید خشونت توسط اغتشاشگران و حملات آنان به اموال عمومی، نیروهای انتظامی وارد میدان می‌شوند و ظرف ۴۰ دقیقه این اغتشاش جمع می‌شود.

 بررسی‌ها حاکیست که عیلرغم شدت خشونت اغتشاشگران و آسیب‌های توسط آنان به برخی از مردم و اموال عمومی، نیروهای انتظامی در این صحنه از سلاح استفاده نکردند؛ بلکه با تدابیر میدانی، به جمع کردن اغتشاش پرداخته‌اند.

 روز گذشته یکی از نیروهای حافظ امنیت کشور در شهر ملکشاهی استان ایلام با سلاح گرم توسط اغتشاشگران و تروریست‌ها مورد اصابت قرار گرفت و به شهادت رسید.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۹
در انتظار بررسی: ۲
انتشار یافته: ۴
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۳۸ - ۱۴۰۴/۱۰/۱۷
بله
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۱۳ - ۱۴۰۴/۱۰/۱۷
خدا رو شکر ما همه اخبار رو از تابناک نمیخونیم
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۰۶ - ۱۴۰۴/۱۰/۱۷
هیچی! شما خودت رو ناراحت نکن!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۲:۰۱ - ۱۴۰۴/۱۰/۱۸
محبت کنید اوضاع اقتصادی رو درست کنید تا کسی اغتشاش نکنه
برچسب منتخب
# حمله آمریکا به ونزوئلا # نیکلاس مادورو # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات